Annons

Kvällens fynd under avdelningen antikt & modernt på webben

Jag surfade runt lite planlöst på nätet, på jakt efter inspiration och fann mig plötsligt på en liten webbshop som säljer ”antikt och modernt” i Nässjö. På pricken röd. Och vad skådade mitt norra öga om inte en svart ljusstake av Jens Quistgaard, i alldeles perfekt skick. Omedelbar kärlek uppstod och klicketiklick, några sekunder senare låg godsaken i varukorgen. Nu är ljusstaken min och den inre lilla sakletaren i mig väser ”my precious” med Gollums nasala röstläge så fort jag får syn på beställningsbekräftelsen i min mailbox. Lycka. Och snart är Jens Quistgaards modul på väg hem till mig. Ett riktigt kvällsfynd.

Foto: På pricken röd

Kategorier:

Kommentarer

 • Axelina skriver:

  Vilket fynd! grattis!:)

 • lina skriver:

  väldigt fint! att göra fynd känns alltid dubbelskönt

 • Inspirera Mera skriver:

  Grattis! Det är så härligt att fynda.
  Kram Sandra

 • Johanna skriver:

  Gud så söt! Är det dansk design?

 • Anna F skriver:

  På pricken röd är en jättebra affär. Jag köpte en golvlampa från Fog & Mörup där som var drygt 2000 billigare än på Bebop här i Gbg, och det bästa var att allting man köper skickas för 19 :- oavsett storlek på paket 🙂

 • milla-andante skriver:

  Grattis till den!! Härligt när man kan fynda hemifrån soffan sådär på kvällskvisten!

 • Åse skriver:

  Den kommer att bli fantastisk när du får i alla ljus och tänder dem!

 • Grattis! Och tack för tipset, där måste jag titta in. Förstår exakt Gollumväset – been there done that 😉
  /Stina.

 • Elin skriver:

  När min gammelfaster hade städat i sina förråd var hon på väg att göra sig av med sin ljusstake – jag hittade den i hennes låda och tog vare på den. Visste inte vem som hade gjort den etc, men fastnade för den. Och nu vet jag! Vad roligt! Min är också i jättefint skick och i original kartongen.
  Tack nu blir den ännu roligare att ha den framme nu när jag vet mer om den!

 • Jojo skriver:

  Oj, har de stängt!
  Ja, då får man försöka ta sig till Vrigstad framöver. Inte nog med att de har helt otroliga kvalitetsprylar, de är jättetrevliga också!

 • jenny skriver:

  Läckra!! Ett tips om du vill ha fler är att kika på tradera. Har sett många där som inte kostar så mycket.
  Kram

 • I can tell you allt om den affären och ett par till i Vrigstad som är mina (fd?) hemligheter. Kram

 • Anonym skriver:

  Hej!
  Jag köpte två sådana på Tradera för ca 1 år sedan för nästa ingenting men jag har ett problem. Var hittar man ljus som passar? Berätta gärna var du köper dina ljus. Tack för en superbra blogg.
  Hälsningar Jessica Westin

 • InneoUte-Malin skriver:

  Riktigt fin! Förstår att du är nöjd. 🙂

 • Monika skriver:

  Haha! Vilken snygg ljusstake och roligt inlägg!

 • Trevligt!

  Fick en sådan efter min mormor…
  Så vackra!

  Trevlig helg och lycka till med dukningen

  Maliin

 • Matias Zakrisson skriver:

  Vilket sammanträffande! Fick min för några månader sedan av mor och far…låg och samla damm i någon låda 😀

 • Lars Andreasson skriver:

  Till Jessica som undrade var man hittar smala ljus.
  Man kan hitta dem i specialbutiker och i Danmark är de inte så ovanliga. Kan beställas på nätet av:
  http://www.candlepower.nl
  som är en liten guldgruva om man är torsk på ljusstakar.
  MVH
  Lasse

 • Axelina skriver:

  Idag var jag på en loppis och hittade precis en sån ljusstake! För 10 kr! Kände ju igen den från din blogg! Härligt med fynd:)

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *