Annons

Kvällens fynd under avdelningen antikt & modernt på webben

Jag surfade runt lite planlöst på nätet, på jakt efter inspiration och fann mig plötsligt på en liten webbshop som säljer ”antikt och modernt” i Nässjö. På pricken röd. Och vad skådade mitt norra öga om inte en svart ljusstake av Jens Quistgaard, i alldeles perfekt skick. Omedelbar kärlek uppstod och klicketiklick, några sekunder senare låg godsaken i varukorgen. Nu är ljusstaken min och den inre lilla sakletaren i mig väser ”my precious” med Gollums nasala röstläge så fort jag får syn på beställningsbekräftelsen i min mailbox. Lycka. Och snart är Jens Quistgaards modul på väg hem till mig. Ett riktigt kvällsfynd.

Foto: På pricken röd

Kategorier:

Kommentarer

 • Axelina skriver:

  Vilket fynd! grattis!:)

 • lina skriver:

  väldigt fint! att göra fynd känns alltid dubbelskönt

 • Inspirera Mera skriver:

  Grattis! Det är så härligt att fynda.
  Kram Sandra

 • Johanna skriver:

  Gud så söt! Är det dansk design?

 • Anna F skriver:

  På pricken röd är en jättebra affär. Jag köpte en golvlampa från Fog & Mörup där som var drygt 2000 billigare än på Bebop här i Gbg, och det bästa var att allting man köper skickas för 19 :- oavsett storlek på paket 🙂

 • milla-andante skriver:

  Grattis till den!! Härligt när man kan fynda hemifrån soffan sådär på kvällskvisten!

 • Åse skriver:

  Den kommer att bli fantastisk när du får i alla ljus och tänder dem!

 • Grattis! Och tack för tipset, där måste jag titta in. Förstår exakt Gollumväset – been there done that 😉
  /Stina.

 • Elin skriver:

  När min gammelfaster hade städat i sina förråd var hon på väg att göra sig av med sin ljusstake – jag hittade den i hennes låda och tog vare på den. Visste inte vem som hade gjort den etc, men fastnade för den. Och nu vet jag! Vad roligt! Min är också i jättefint skick och i original kartongen.
  Tack nu blir den ännu roligare att ha den framme nu när jag vet mer om den!

 • Jojo skriver:

  Oj, har de stängt!
  Ja, då får man försöka ta sig till Vrigstad framöver. Inte nog med att de har helt otroliga kvalitetsprylar, de är jättetrevliga också!

 • jenny skriver:

  Läckra!! Ett tips om du vill ha fler är att kika på tradera. Har sett många där som inte kostar så mycket.
  Kram

 • I can tell you allt om den affären och ett par till i Vrigstad som är mina (fd?) hemligheter. Kram

 • Anonym skriver:

  Hej!
  Jag köpte två sådana på Tradera för ca 1 år sedan för nästa ingenting men jag har ett problem. Var hittar man ljus som passar? Berätta gärna var du köper dina ljus. Tack för en superbra blogg.
  Hälsningar Jessica Westin

 • InneoUte-Malin skriver:

  Riktigt fin! Förstår att du är nöjd. 🙂

 • Monika skriver:

  Haha! Vilken snygg ljusstake och roligt inlägg!

 • Trevligt!

  Fick en sådan efter min mormor…
  Så vackra!

  Trevlig helg och lycka till med dukningen

  Maliin

 • Matias Zakrisson skriver:

  Vilket sammanträffande! Fick min för några månader sedan av mor och far…låg och samla damm i någon låda 😀

 • Lars Andreasson skriver:

  Till Jessica som undrade var man hittar smala ljus.
  Man kan hitta dem i specialbutiker och i Danmark är de inte så ovanliga. Kan beställas på nätet av:
  http://www.candlepower.nl
  som är en liten guldgruva om man är torsk på ljusstakar.
  MVH
  Lasse

 • Axelina skriver:

  Idag var jag på en loppis och hittade precis en sån ljusstake! För 10 kr! Kände ju igen den från din blogg! Härligt med fynd:)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.