Annons

Kabelkonst

Via HenrickMikmak kom jag över den här roliga bilden på en som gjort det till en konst att dölja sina kablar. Kul idé som kan appliceras på de flesta former. Jag skulle kunna bygga en hel skog av alla kablar runt min arbetsplats. Trådlöst kanske kan vara en idé till Apples fredagsshopping?

Foto: skärmdump från Maisie Broad

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Haha, jag bloggade om precis samma bild! Jag tycker att största problemet är att de kablar man vill gömma är bra mycket kortare… =)

 • Caroline skriver:

  Det här var bland det smartare jag sett faktiskt – göra nåt fint av någ fult, jättesmart!

  Kolla in min sovrumsspecial på min blogg denna vecka!

 • Vilken kreativitet !!!!!!!!

 • En fantastisk idé! Jag ser genast framför mig hur den låååååååånga internetkabeln transformeras till nåt snyggt på väg från sovrummet (vem sjutton har datorn i sovrummet i en trea?) till kontoret. Mycket roligare än att bara försöka banka dit den så osynligt som möjligt utmed golvlisterna.

 • Lotta skriver:

  Detta ska jag genast framföra till min sambo som försöker göra så mycket som möjligt osynligt. kankse det handlar om ett konstverk nu när vi sak få i ordning på våra sladdar… hur man ska kunna göra någonting snyggt utemd en list eller dörrkarm är min nästa fråga?
  lotta

 • ida & sanna. skriver:

  bra blogg 🙂 ha en bra dag!

 • Anna skriver:

  Ahh! Så snyggt.

 • sara skriver:

  Vad smart,och snyggt! Men vilken lång kabel man måste ha för att kunna göra nåt sånt snyggt….;)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.