Annons

IKEA’s bloggutmaning – mina bidrag

På begäran kommer här en sneak peak på mina egna bidrag till IKEA’s bloggutmaning Gilla Julen. Alla har inte laddats upp ännu, men här får du en förhandsvisning. Efter att ha sett alla otroligtfina bidrag på det lantliga temat har jag fyllt på med lite inspiration för er som är sugna på en mer modern tolkning av julen. Jag har använt IKEA’s svarta julgranskulor, pynt och dekorationsslingor för att skapa pyssel, present och dukningstips som kan vara ända till nyårsfesten utan att man tröttnar på dem. Vill du får du gärna rösta. Blggutmaningen är nämligen inte bara ett utmärkt tillfälle för oss bloggare att marknadsföra oss via en av världens största möbelleverantörer – det är också en tävling där de bästra bidragen kan vinna ett presentkort hos IKEA. Klicka bara på knappen ”like” om du gillar det du ser.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kommentarer

 • Linas inredning skriver:

  Läckert! Lantligt är fint, men inte alls min stil. Detta svarta däremot är verkligen min kopp te 🙂 Supersnyggt! Jag klickar på "gillar"!

 • Emma skriver:

  Snyggt1 🙂

 • Iris skriver:

  Väldigt fina dekorationsslingor du använt dig av!

  kram /iris

 • Annika skriver:

  Jag gillade redan igår! 🙂 Jättefina bidrag! Kram!

 • Martina skriver:

  Många fina bidrag. Vilka underbara bilder du har!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Snyggt stylat och otroligt fina bilder. Favoriter är blockljusen i "långpannan" och dukningen längst ner.

 • Zarah skriver:

  Underbart med bidrag som sticker ut lite från det "vanliga". Den här hösten har alla jultidningar och bloggar varit knökfulla av shabby chic/new english etc – min man bläddrade i en av mina tidningar och sa "Men… Är ALLA de här bilderna tagna i samma hem eller? Det är fyra reportage – men de ser likadana ut allihop!" så jag ska visa honom detta.

  Du är bra! 😀

 • Kalkstenssommar.blogspot.com skriver:

  Hej!
  Vilka häftiga grejer du har gjort! Coolt och lite utanför ramarna tänk vad det gäller julen. Me like!

  Kram L

 • Jo skriver:

  Snyggt! Och skönt med lite svart i allt det julröda!

 • Preff skriver:

  Otroligt fina!
  Duktiga du!
  Kram

 • Johanna skriver:

  Finfint!

 • Anna-Karin skriver:

  Jättefina bilder och "stylingar"! Vad häftig med cookie-in-a-jar grejen! Vad är det för recept du har i den burken du gjort? Vill du dela med dig? Ha det gott!

 • KELLY skriver:

  Frida sitt superfine foto av cookie-in-a-jar har bare fått 24 stemmer….. Hvor blir dere av alle fans av Trendenser? Gå inn på og IKEA og stem, da vel. Et dukat bord i landstil har 343 stemmer. Varme hilsener,og lykke til fra Norge!

 • Verkligen snyggt Frida!

 • Monika skriver:

  Jättesnygga, enkla, men smarta tips! Det där setet med svarta julgranskulor och glitter såg jag på Ikea igår och blev stormförtjust! Tyvärr blev inte min sambo det… 🙂

 • Lotta skriver:

  Riktigt häftigt det där med galejljusstakarna, det kommer jag nog att anamma lite granna på jobbet eventuellt! Kanske även hemma!
  Lotta

 • Anna-Karin skriver:

  Jag gillar det jag ser! Brickan som laktritsburken står på använder jag som bas till mina adventsljus.

 • Cammi skriver:

  Superläkra bilder, helt plötsligt kändes Ikea lite mer exklusivt! 🙂

  Kram på dej

 • Johanna skriver:

  Vad fint du har gjort!
  Jag ska absolut rösta på dej. 🙂

  Trevlig advent!

 • Anna skriver:

  Vilka läckra idéer du har! Helt i min stil 😉 Du har min röst! Kram Anna

 • Malin skriver:

  snygga bilder 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.