Annons

Dagens shoppingtips!

När vi flög hem från Umeå i söndags hade vi tre timmar på Arlanda, in emellan flighterna, då vi bland annat passade på att stanna till hos Pocket Shop för att köpa lite tidsfördriv. Jag kom inte bara ut med en diger bunt bokstavlig inspiration utan också en fin anteckningsbok. Försöker alltid ha minst en sådan lättillgänglig i handväskan för att fånga upp alla idéer som dyker upp när man minst anar det. Lisa Bengtsson har gjort inte mindre än 8 nya motiv inför hösten, nedan ser du några, som dessutom kommer med matchande bokmärken. Kul! Priset per anteckningsbok ligger på facila 29 kronor. Dagens designfynd med andra ord och värt att kolla in! Tipstack till min namne Frida, som också suttit bordsgranne med mig i ateljén under första månaden på nya jobbet.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  TACK för tipset, jag älskar de flesta av hennes mönster så det var ett mkt bra shoppingtips!

 • Åh så fina! Fanns flera som jag fastnade för!

 • Åse skriver:

  Jag tar en av varje! Visst är hon fantastisk på att skapa underbara mönster.

 • Självklart fastnar jag som vanligt vid det svart/vita !!!!

 • Maria skriver:

  Jättefina!
  Skulle vara kul att höra lite mer om ditt nya jobb.

 • Monnah skriver:

  Fantastiska!

 • Hildur skriver:

  Läste precis om dessa anteckningsböcker i senaste numret av Residence. Snyggt… som vanligt när det handlar om Lisa.

 • Ester skriver:

  Jättefina!

 • Sofia skriver:

  Kan man beställa dessa online nånstans? För oss som inte har vägarna förbi pocket shop inom det närmaste 🙂

 • Fina. Skulle också kunna tänka mig att skriva ner en och annan idé i en sådan bok.

 • karola skriver:

  Läckra anteckningsböcker kan man inte få för många av! tack för tipset 🙂

 • Proforma - Irene skriver:

  Kanske dags att skaffa en anteckningsbok… eller två! Priset var ju inget att klaga på!

 • Svårt att välja, men någon av dessa känns som ett måste. Och vilka fina små presenter till vänner.

 • Lotta skriver:

  Oj vad fina! Tack för tipset, måste bums springa dit på lunchen 🙂

 • Lina skriver:

  Super fina, något att sätta upp på julklappslistan!
  Visst vore det toppen om Pocket Shop fanns på Kastrups flygplats också…

 • Camilla skriver:

  Härliga!

 • De är jättehärliga, men jag har lite svårt för papperskvaliteten (i alla fall i tidigare varianter, har inte kollat in de här nya live). Jag vet, lite pretto-varning här, men jag vill helst skriva på vitt papper. 😉 Hur tycker du att de är att skriva i? Jag kanske bara borde skaffa en bättre penna…

 • Hej
  Nu har du sista chansen att Vinn en handväska värd 950 kr från Caia of Sweden

  Tävlingen pågår tills onsdagen den 4 november kl. 23:59.

  Tävla här:https://emring.blogspot.com/2009/10/tavling-vinn-handvaska-fran-caia-of.html

  Mvh Camilla

 • Vero skriver:

  Ja böcker a alla de slag och även kalendrar är något jag inte kan få nog av. Pocket Shop kan jag inte bara gå förbi utan att gå in och handla. Kul att hitta hit.

 • Jätte fina!!!
  Hoppas att du har det bra!
  Emmelie

 • Isabella skriver:

  Lisa är så väldigt duktig. Jag är verkligen glad över att hon lät mig få komma på praktik hos henne i tre veckor. Det har varit väldigt lärorikt och jag är verkligen tacksam. Med mig hem har jag fått 4 av de här anteckningsböckerna och dom ska jag använda flitigt! Fick ju en hel del inspiration när jag praktiserade hos Lisa.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.