Annons

Boomerangeffekten

När jag var i Stockholm förra veckan passade jag naturligtvis på att besöka ev av Boomerangs butiker för att kolla in deras nylanserade inredningskollektion av återvunna kläder. Dr fanns förutom pallarna jag bloggat om tidigare även pallar och en stor specialdesignad fåtölj med en jeanskudde som säkert kan återskapas hemma med dina egna trasor om du bara är lite fixig med en symaskin.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Åse skriver:

  Jag gillar pallarna!

 • Nath skriver:

  Pallarna va snygga =) Tänk om man kunde göra sånt

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.