Annons

Bloggträffen Formforum – del 4

Sista delbesöket i bloggträffen Formforum ägde rum på Brand Design Center i Göteborg, en designbutik jag själv bara har hört talas om men faktiskt aldrig besökt (och det trots att jag bott i Göteborg i drygt tre år). Det måste bli ändring på den saken nu. Efter att ha sett de andra bloggarnas bilder, som fullkomligen kryllade av inspiration, vill jag ju åka dit så snart det bara går. Jag kunde inte delta dag 2 eftersom jag jobbade på måndagen, men vad sägs om bilderna på den här tolkningen av den populära trenden med ”glasskiva + tapet” istället för kakel i köket. Här har de istället glasat in vad som liknar ett riktigt konstverk under de strama köksskåpen. Fint! Dessutom gillade jag de härliga borden med snirkliga ben och klusteruppsättningarna av den numera nästan uttjatade men ack så vackra Random Light från Moooi. Fint! Och ett besökstips om du har vägarna förbi Göteborg alltså. Ligger alldeles i närheten av Liseberg.

Foto: Perlan Living och Saravillfara

Kategorier:

Kommentarer

 • Åse skriver:

  Det var lite av en nyhet att fortsätta med samma tapet även ovanför diskbänken, det var riktigt snyggt.

 • milla-andante skriver:

  Åh nu fick jag mitt svar på hur jag ska måla en byrå här hemma… GRÅTT såklart, det bordet sa ju allt!!
  Spännande ställe! Får bli en lördagsutflykt!
  Ha det bra!

 • FRÖKEN KUMLIN skriver:

  Ja jag tycker absolut att du ska skynda dig dit. Så mycket inspiration och många designfavoriter koncentrerat på ett ställe. Det var ett toppenbesök.

 • Proforma skriver:

  Synd att man inte kunde vara med, ser så spännande ut! Jag blir också sugen på att göra ett besök!

 • saravillfara skriver:

  Japp, jag tänkte faktiskt på dig när vi var där. Där tror jag nog att du skulle trivas.
  Ha en härlig helg nu, hoppas den blir lugnare för dig än den förra. Du är värd att pusta ut.

 • silvina skriver:

  when can I move to this kitchen? I love it!

 • Jätteläckert o snyggt, kakel i kök har jag tröttnat på för längesedan, skulle vilja ha stora svart/vita foton som man tagit sjölv bakom glas, men det får bli i framtiden !!!!!!!!!!

 • Игорь skriver:

  Большая коллекция Flash- игр онлайн.
  Аркады, карточные и спортивные, классические и стрелялки, приключения, видео, гонки и драки, логические и разные прочие Flash- игры. Вы можете добавить игру на свой сайт или блок, а также добавить комментарий.

 • Oj vad jag blev sugen på snirkliga köksbordsben!

 • johanna skriver:

  Litet tips på fin o smart design mugg till salu!
  https://www.got2get.se/index.php?visa_annons=179701B7B5942424C

 • Det bordet i grått var fantastiskt, helt kvadratiskt och med en sten skiva. Blev galet snyggt var det! Jag tror att alla som var med på besöket med "bloggträffen" var imponerade av denna butik. Ser fram emot nästa träff!/ H

 • Perlan skriver:

  Men Frida då.. har Du inte besökt butiken än, trots att du bor där i Götet? 🙂 Då MÅSTE du ta dig dit nu. Jag hade kunnat gå där länge, man hittade nya saker varje gång man gick ett varv 🙂

 • heli skriver:

  Tänkte bara flika in att Globen Hotell har såna där runda lampor som finns på bilden.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.