Annons

Bloggträffen Formforum – del 2

Igår morse vid den här tiden satt jag på Avalon Hotel och frukost med det här glada gänget, de övernattande inredningsbloggarna som deltog i Bloggträffen Formforum dag 2. Och aldrig har jag hört så många kameror smattra på samma gång i den lokalen. Det såg väldigt roligt ut när vi ömsom umgicks, och nästan pratade i munnen på varandra av iver att ses, samtidigt som vi dokumenterade allt vackert runtomkring i foajén, i matsalen, på väggarna osv. När jag sedan kilade till jobbet hoppade de andra på en buss som tog dem till Eco-Boråstapeter för en visning av deras designstudio och tapetfabrik, därefter blev det lunch på Ellagården och sedan åkte hela gänget vidare till Brand Design Center där de dels fick en visning av de senaste produkterna och dels fick utmana varandra í en liten tävling. Det har varit ett par hektiska dagar så jag har halkat efter lite i rapporteringen, men fler bilder kommer.

Foto: Ulf

Kategorier:

Kommentarer

 • Linruz skriver:

  Åhh alla ser såååå nöjda ut.
  Kram Lina

 • Skatan skriver:

  Vilken lyx att få umgås med likasinnade och surra ett par dagar! Och avsluta med hotellfrukost…

  Anna

 • Åse skriver:

  Hade ni klädkod också, att alla skulle ha svart kappa eller möjligen svart jacka 🙂

 • Så kul det verkade vara, glatt gäng !!

 • Åter igen tack för en kanon träff, jag har fortfarande kramp i käkarna efter allt skratt. / Henrick

 • anna skriver:

  verkar som att det är svarta stövlar som gäller i år! 🙂

 • Inspirera Mera skriver:

  Tack för en supertrevlig bloggträff! Jag har nog aldrig känt mig så bortskämd förut 🙂

  Jag lånade din bild, hoppas det är okej.
  Kram Sandra

 • DIRDREE O skriver:

  Spännande! Din blogg är alltid lika rolig!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.