Annons

Trendenser.se i Stockholm City

Jag har tydlogen varit med i ett stort uppslag i tidningen Stockholm City i veckan. Artikeln handlade om bloggar och hur man kan låta sig inspireras även på nätet, inte bara i glossiga magasin. Intervjun gjordes för ett tag sedan så jag hade helt missat att det var nu den skulle ut. Är det någon som har ett ex över att posta till en nyfiken Frida på västkusten tro? Den förste att erbjuda sig får en liten belöning.

Foto: skärmdump från Fixa & Dona på Kanal5.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Christina skriver:

  jag kan absolut hjälpa till! maila allt jag behöver veta så skickar jag den idag ! 😀

 • Så bra att du får din tidning !!!Du syns lite överallt, kul, kram Marie på Minana Design !!

 • Anonym skriver:

  jag har ett ex, säg till om du vill ha det ^^om du inte redan fått av tjejen ovan!

 • Mia skriver:

  Åh vad roligt med reportage:) Synd bara att man inte har tidningen, så man kan läsa vad som skrivs:S Kram Mia

 • Lizaloop skriver:

  grattis till det!!

 • Inspirera Mera skriver:

  Grattis! Vilken härlig bild på dig!
  Kram Sandra

 • Joakim skriver:

  Jag har tidningen kvar, om du nu inte fått den skickad av de andra två människorna så är det bara att skicka iväg ett mail.

 • karola skriver:

  -så bra, hoppas vi får ta del av den snart också då!??
  kram Karola

 • Ida skriver:

  Även jag kan erbjuda mig att skicka den till dig om det är så att du inte får den 🙂 Många backuper! 🙂

 • Ah, såg den. Visste du inte det? Hrm, det var ju kanske inte så lyckat av tidningen. Jag har sparat en till Pethra som kommer hit i helgen. I allra allra värsta fall får du väl ta en kopia på den 🙂

 • Jennie skriver:

  måste jag läsa 🙂

 • Ingen nätupplaga?

  Vad söt du var på bilden! 🙂

 • Susihus skriver:

  Kul! Kan tyvärr inte hjälpa dig med tidningen. Ha en härlig helg.
  Kram

 • pethra skriver:

  Jag ska till Charlotte i helgen och hon har sparat en kopia till mig, så om Du inte fått tag i den vet Du var den finns. 🙂

 • pethra skriver:

  Och nu såg jag att Charlotte redan skrivit det. 😉

 • Ja men artikeln stämmer ju helt klart. Tänk vilka fantastiska bloggar det finns!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.