Annons

Stjärnarkitekten Gert Wingård formger rosa bandet

Ifjol var det Ingegerd Råman, dessförinnan Lars Wallin och i år är det stjärnarkitekten Gert Wingård som har fått äran att formge årets rosa band – till förmån för kampen mot bröstcancer. 2009 års modell bär ett mönster av orden ”jag ska bara” i punktskrift. Fiffigt! Gert har faktiskt även ritat Malmö Arena, en gång i tiden, där Rosa Bandet-galan nu kommer att hållas den 29 oktober i år. Jag är förmodligen den sista att uppmärksamma samarbetet, men jag skyller på att jag har jobbat mycket och att det faktiskt är en bra bit kvar av oktober och ett livsviktigt ämne – så det är fortfarande minst lika aktuellt.

Foto: kollage av pressbilder Rosa Bandet

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  jag tycker att det är lätt är det finaste rosa bandet någon sin. idén är genigalisk

 • Lizaloop skriver:

  skulle just skriva som ovan, bandet är jättefin och ide´n med blindskrift var jättekul!!

 • Ann skriver:

  Prides dogtag med blindskrift var ju ingen höjdare direkt och fick en del reaktioner. Och jag tycker inte att användandet av blindskrift är relevant i det här avseendet heller, även om jag har läst förklaringen.

 • InneoUte-Malin skriver:

  Har sett det – men jag hade inte hört betydelsen av blindskriften. Smart, underfundigt och tänkvärt. Kan inte uppmärksammas nog.

 • Martina skriver:

  Håller med, kan inte uppmärksammas nog!

 • Purple Area skriver:

  Oj då, var han med och ritade Malmö Arena, jag som gått och retat mig på att den inte ens ett år gamla byggnaden är så ful. Jag som annars brukar storälska allt som Wingårdh ritar.

  Kul idé med blindskriften, där ska han ha all ros!

 • Den är jättefin och har ett mycket bra budskap. Lycka till på galan, jag tror Du kommer vinna! Jag har röstat på Dig och på Husligheter och håller alla tummar och tår för er!

 • Proforma - Irene skriver:

  Kampen mot bröstcancer är alltid aktuell! Har redan köpt ett, jag tycker årets band är det snyggaste hittills!

 • sofie skriver:

  Hej!

  Första gången jag är inne på din blogg – vilken trevlig blogg du har! Jag hade en frågestund för ett tag sen om bra inredningsbloggar och då tipsade en läsare mig om din blogg. Jag lovade att presentera en sammanställd lista över tipsen så jag hoppas det är okej att jag länker till din blogg från mig! 🙂

  Ha en bra kväll!!
  /Sofie

 • Frida skriver:

  Har inte hunnit köpa Wingårds band än, men nu fick jag en liten påminnelse! 🙂 Har precis röstat på VR Blogg Award också, självklart fick du min röst.

  /Frida (som precis hittat tillbaka till sin blogg) 😉

 • Kul att de lät en arkitekt göra designen, spännande att han fått till något extra på ett väldigt förutbestämt rosa band.

 • Materielltjej skriver:

  Han har gjort mycket fantastiskt! Öijareds Klubbhus/restaurang har jag sett. Dock så förfaller all inredning sen huset restes så det hänger inte riktigt med. Gert har gjort ett fantastiskt jobb som skulle fungera tidlöst men klubben har inte uppdaterat eller bevarat interiören

 • Ida skriver:

  Fin tanke och ett snyggt band, men förra årets band var nog vasset snyggare enligt min mening. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.