Annons

Söndag i sängen – nytt från H&M Home

Jag har tidigare bloggat om rutans revival i inredningsvärlden och det är inte bara Gant Home, Lexington, Sandbergs Tapet mfl. som kör rutigt i år. Nej, även H&M Home har också snappat upp den trenden och kommer att lansera ett riktigt fint storrutigt bäddset lagom till den kyliga höstens antågande. Här är en sneak peak. Den här pressbilden passade väl också väldigt bra ihop med det förra inlägget, som handlade om Fjällhuset Skarven? För hade inte den här sängen passat perfekt i den stugan så säg? Priset på det rutiga bäddsetet kommer att vara 299 kr. H&M Homes kollektioner går att shoppa online här.

Foto: pressbild H&M Home

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida skriver:

  fint tycker ja.. såg att dom hade servetter i rutigt också. lite skumt att handla servetter på hm bara 🙂

 • Anna skriver:

  ser snyggt ut, hoppas dom kommer ha det i dubbeltäcke oxå!!

 • Nina skriver:

  Brrrr…. det där såg kallt ut 😉

 • Martina skriver:

  Så fint. Ser lite "dyrt" ut" också 😉

 • Lena skriver:

  Är jätteimponerad av kvaliteten på H&M's grejer. Har köpt dukar, sevetter och Linnelakan och är så så nöjd!

 • Sandra skriver:

  Ha ha ha, den bilden påminner mig om en dagdrömm jag hade när jag var liten och gick till skolbussen tidiga mornar. Då önskade jag att jag hade en flygandesäng som jag kunde sova i medans den tog mig till skolan :D!

 • Per skriver:

  Känns olikt HM, kul att de provar något nytt..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.