Annons

Pall eller sängbord?

Nu när jag ändå är inne på tips om saker som kan användas till mer än deras ursprungliga användningsområde måste jag tipsa om en bild från Alvhem som gav inspiration kring IKEA’s pall. Måla den vit och vips har du ett snorbilligt alternativ till sängbord. Kolla bara så fint det ser ut här, och visst skulle IKEA’s köksstege i obehandlat trä kunna funka likadant. Snyggt inte sant?

Foto: Alvhem Interiö
r

Kategorier:

Kommentarer

 • Skönt Hemma skriver:

  Instämmer! Supersnyggt och enkelt.

 • Malin Björling skriver:

  snyggt med vitt, ska förvandla mina till ngt liknande.

 • Malin Björling skriver:

  snyggt med vitt, ska förvandla mina till ngt liknande.

 • Anette skriver:

  Så snyggt!

 • Johanna skriver:

  Ser supersnyggt ut. 🙂 Fint med så milda färger.

 • Lina i Umeå skriver:

  Vilken sovrumsdröm!

 • Åse skriver:

  Bra idé med pallen, den blev riktigt fint!

 • Emelie skriver:

  Jag använder faktiskt ikeas köksstege som sängbord just nu=) Riktigt fint då jag vitmålat den:)

 • Sofia skriver:

  ÄNTLIGEN! Vi har letat sängbord i en evighet och när jag visade den här bilden för min sambo så var det första gången vi båda var överens om att vi gillade detta! Nu ska jag bara hitta sänglampor också 🙂

 • Det är verkligen superfint. Och Ikea-pallarna blir fina i vitt – vi har målat våra i vit utomhuslasyr, så att de tål regn och rusk, och har dem på balkongen om sommaren. På vintern får de flytta in och funkar bland annat som "var ska jag annars slänga kläderna nånstans-pall" i sovrummet…

 • Ottomar skriver:

  Har faktiskt just en sån obehandlad Ikea köksstege som sängbord för tillfället, mest tills jag får tummen ur till mitt sängbordsprojekt men ändå 😉

 • Marianne skriver:

  Ååå tack, vilken bra ide´! Bor i lägenhet och har precis bytt sovrum med barnet och har nu mindre plats i vårt rum. Vi behöver dock pallen ofta då vi har höga skåp och vill inte slänga ner den i förrådet. Nu får pallen dubbla funktioner. Tack för goda tips!

 • Marie skriver:

  Har också två vitmålade Ikeapallar som sängbord! Har inte sett det hemma hos någon annan, men det är ju alldeles tydligt att jag inte är ensam… Kul! Gillar att det är två "steg", har tidningar där nere och annat där uppe!

 • Elin skriver:

  Jättesmart och snyggt! Ser att man har struntat i att montera det första steget också..fiffigt 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.