Annons

Ny Ipal – Snow White

Här kommer ännu en rolig nyhet som landat i mailkorgen under helgen. Tivoli Audio har tagit fram en snövit version av sin populära radio Ipal, i samarbete med Göteborgsbaserade Bagaren&Kocken. Enligt pressreleasen är Ipalmodellen både gummiklädd och tålig, funkar med eller utan sladd och batterierna som laddas automatiskt och räcker upp till 20 timmar. Den vita miniradion säljs unikt i Bagaren&Kockens webbshop och kostar 2095 kr. Hmm. Något att önska sig i julklapp kanske?

Foto: pressbild Bagaren&Kocken + Tivoli Audio

Kategorier:

Kommentarer

 • Inspirera Mera skriver:

  Den var riktigt söt!
  Kram Sandra

 • Åse skriver:

  Den är riktigt fin den lilla radion, jag gillar den retroinspirerande looken.

 • Åh så fina saker!:) Den radion har jag i limegrön i sovrummet:)

 • karola skriver:

  åh så fin, jag önskar den kunde komma som internetradio…..för det har väl inte denna heller kan jag tänka…?

 • Inger skriver:

  Den är superfin, men det finns en budgetvariant att köpa på Clas Ohlson https://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=143676767
  självklart inte riktigt lika snygg, men för en fraktion av priset så är det ett riktigt bra köp.

 • emelie skriver:

  finns även en budget variant på halens!

  https://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=043118&mid=349&sort=0&dir=1

  149:-

 • Monika skriver:

  Jag gillar ALLT på bilden! Förutom priset på radion… men skulle vara kul att ha så fina "verktyg" när man bakar.

 • Anonym skriver:

  Jag kan bara nämna det att jag har en orginal PAL och en billighetskopia av random märke och varje dag som jag startar kopia så stör jag mig på hur extremt mycket sämre ljud det är ur högtalaren och hur mycket sämre täckning det är på radion.

  Om ni funderar på att köpa en miniradio är det så värt att köpa orginalet. Trots prisskillnaden.

 • Martina skriver:

  Snygg! Står på min önskelista redan;) Skulle också önska att den fanns som internetradio, hade för mig att den redan gjorde det men kanske har fel..

 • Lina skriver:

  vi har en PAL hemma i köket, den har så bra ljud att det är läskigt. jag fick bråka rätt mycket för att sambon tycke det var för mycket pengar, han har tagit tillbaka det nu 🙂

 • Mia skriver:

  Åh vad najs den var! Skulle gärna ha en i badrummet, har en vit tivoli audio i köket och det är så bra ljud i den, helt oslagbart för en så liten radio faktiskt om man jämför med de kopior som finns! Ha en fin vecka Kram Mia

 • Cilla skriver:

  Jag har också en PAL hemma. Det oslagbara ljudet är ju det som göra hela radion (förutom att den är snygg också) Så köp orginalet!

  Bilden ovan ser ju bara så god ut! Fotograf Blixman kan sin sak.

 • Ylva skriver:

  Hej!

  Hur gick det med följetongen på namntävlingen nu? Man är ju lite nyfiken nu när man var en av de fem :)Får man ett mail eller?

  Ha det toppenbra!

 • Wilma skriver:

  Om man har en iPod tycker jag absolut att man skall köpa en iPal så man kan plugga in sin ipod och köra. Jag använder min varje dag och älskar att den är så lättflyttad, den får följa med ut i trädgården, till lagret, ja – där jag är. Den relativt långa batteritiden och litenheten gör den ju så lättflyttad. Älskar!

 • Sussie skriver:

  Grymt snygg, men jag lyssnar så sällan på radio ,eller musik överhuvudtaget, att jag inte skulle kunna motivera mig att lägga upp de slantarna som krävs.

 • axelina skriver:

  Jag har en vit tivoli audio och kan verkligen rekommendera den. Mycket bra ljud och snygg:) Kopplar ihop den med datorn så har jag bra högtalare och kan använda musiklistan på datorn.

 • Visst är den fin, men inget för min önskelista. Vi har en liten tuff vit internetradio från Hi-Fi klubben. Det som är kul med den är att man kan ta in vilken radiokanal som helst från hela världen.

 • Sabbe skriver:

  Snygg men skulle inte betala 2000kr för en liten radio. Halens variant för 149kr är isåfall mer lockande 🙂

 • Camilla K skriver:

  Jag skulle gärna betala de pengarna för en sån radio. Snygg och ska vara superbra sägs det. Bara jag får mina nya bänkskivor i köket så köper jag en! Det är lite häftigt att den passar perfekt på Kubfatet från Cult också. Måste fundera på vad jag skulle kunna tänka mig att kombinera ihop min kommande radio med. Må så gott! //Camilla K

 • Anette skriver:

  Åh så härlig bild, den vita radion mot alla fina pasteller! Synd bara att den är så dyr…

 • emmylish skriver:

  Lite kul med den här bilden, för jag har redan sett den på fotografens hemsida! 🙂 (blixman.blogg.se)

 • Carl Martinsson skriver:

  Lite dyr för min smak, men ack, jag vill ha den…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.