Annons

DLM som XL

Det lilla sidobordet DLM (Don’t Leave Me) från HAY har fått ett större syskon under hösten 2009. DLM XL. Det skiljer inte mer än en dryg diameter i höjd, och motsvarande i omfång, men det är nog alldeles tillräckligt för att göra bordet funktionsdugligt som ett mindre soffbord. Själv har jag den mindre varianten i svart och är supernöjd. Priset på den större modellen av DLM ligger på cirka 2495 kr jämfört med 1795 för den lilla. Design av Tomas Bentzen.

Foto: kollage av presssbilder HAY

Kategorier:

Kommentarer

 • Inspirera Mera skriver:

  Härligt att det har kommit en större modell också.
  Kram Sandra

 • Perfekt! 🙂 Jag har gått och sneglat på det mindre, men känt att det har varit liiiite för litet för att funka till det som jag vill ha det. Nu är det bara att spara slantarna och slå till. Tack för tips!

 • Ida skriver:

  Va bra att det kommer en större modell! Vet dock inte var jag ska placera den i vårt hem så jag avaktar nog ett tag till innan jag slår till. =) Men helt klart bra! =)

 • Åsa skriver:

  Härlig inredningsida om du vill att fler ska se den så lägg gärna till den på https://www.patopp.se

 • Roliga multifunktionsbord och faktiskt riktigt praktiska om man rör sig mellan inne och ute! Vi har ett par varianter med samma funktion men i annan stil:
  https://www.wohnzimmer.se/se/art/litet-sidobord-vit-bricka.php
  https://www.wohnzimmer.se/se/art/litet-sidobord-svart-matt-bricka.php

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.