Annons

Dagens gladaste nyhet

Vet ni vad jag upptäckte idag, min absoluta favoritillustratör alla kategorier; självaste fröken Watkins. Hon som jag har bloggat om etthundrafemtioelva gånger och vars tavlor jag nästan skulle kunna stjäla för. Hon har startat en egen blogg. Hurra! Du hittar den här. Så inspirerande och så fin. Nu återstår bara en sak på min önskelista. Att damen inser sitt kommersiella värde och börjar producera tavlor på tryck, lite mer lättillgängligt, för den breda massan. Webbshop. Ja tack.

Foto: skärmdumpar från Liselotte Watkins

Kategorier:

Kommentarer

 • Anette skriver:

  Vill också kunna köpa Liselottes illustrationer/tavlor!!!

 • Åse skriver:

  Hon har verkligen en underbar stil när hon tecknar, hon är grymt duktig.

 • Fanny skriver:

  Du vet väl att hon äntligen har släppt sin bok Watkins pin up?:)

 • Martina skriver:

  Blev också väldigt glatt överraskad när jag upptäckte att hon blivit med blogg! 🙂 Hon är grym.

 • fredrik skriver:

  överlag är det knepigt att få tag på reproduktioner (numrerade/signerade. eller inte) från illustratörer. watkins har bara ett verk med i wonderwall.se:s kollektion. något annat ställe hittar jag henne inte på. mejla till hennes agent och stöt på vettja:)

 • Fridas favoriter skriver:

  Det var verkligen en rolig nyhet! 🙂 Jag har hennes bilder som bakgrund på datorn, och byter med jämna mellanrum. På så sätt har man alltid något snyggt att titta på (men en tavla hade ju inte heller varit fel…) /Frida

 • Ebba von Sydow skriver:

  Visst är den lovely? Jag och min kommersiella själ instämmer helt i ditt resonemang i övrigt.

 • Ottomar skriver:

  Tackar för tipset, en av mina favoritillustratörer också.

 • Matilda skriver:

  Tack för tipset! Hon är bäst!

 • Mr Mike skriver:

  Kolla även in syster diesels alster.
  https://www.systerdiesel.com/
  Skön blogg som e mer saklig än alla dessa "påhoppsbloggar"?Kolla gärna in vår butik.
  Må gott.
  M

 • Sofia skriver:

  Men så besviken jag blev på hennes blogg. Den var jättetråkig 🙁

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.