Annons

Tidningstips

Söndagar är kreativitetsdagar i min kalender. Alltid. Och det brukar väldigt ofta innebära frossande i tidningar. Min största last i livet. Här ser ni veckans skörd som jag precis har plöjt igenom med stor förtjusning. Det finns så mycket inspiration att hämta i magasin från olika världsdelar och branscher, men givetvis också från inhemska aktörer som bevakar den svenska designscenen. Tidningen Form är en sådan, och den här månaden har de satsat på ett prissänkt nummer i miljövänligt papper. Mycket intressant läsning. Nyheter, debattartiklar och annat matnyttigt. Så, spring och köp – just nu kostar den bara 29 kr!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Om man ändå hade ro till att sitta och bläddra i tidningar. Kan tänka mig vilket rus man fylls av!

 • Inspirera Mera skriver:

  Jag har helt missat tidningen Form, tack för tipset!
  Kram Sandra

 • Johanna skriver:

  Brukar inte form vara glossig på ytan?

 • Annika skriver:

  Jag köper alldeles för många inredningstidningar enligt min man. Tidningar – och choklad – är min last. Nuförtiden kan jag ju alltid skylla på jobbet! 🙂

 • Visst är det mysigt att sitta uppkrupen i favoritfåtöljen och läsa tidningar? Här blir det lite mer sporadiskt då och då, när det finns tid helt enkelt.

 • Caroline skriver:

  Living etc hör till min absoulta favorit. Jag läser den gåendes från Pressbyrån. Tack för tipset om Form.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.