Annons

Nyhet från Marimekko och Forbo

Nu börjar det dyka upp pressbilderMarimekkos omtalade tapetsatsning. Här ser ni klassiska Unikko-mönstret som vi diskuterat tidigare, i sin slutform på rulle. Det är Midbec som lanserar själva Marimekko-kollektionen, men missa heller inte det nya högblanka golvet från Forbo Ocean, som man har matchat det med på pressfotot. Golvet är sprillans nytt och finns i både matt och nästan spegelblankt – i fem olika färger. Dessa två produkter har tagits fram i samarbete mellan Forbo och Midbec och finns bara hos Beckers Nya Hem. Jag vill verkligen kolla in det live. Nästan overkligt überblankt. Läckert!

Foto: pressbild Beckers Nya Hem

Kategorier:

Kommentarer

 • Skönt Hemma skriver:

  Verkligen superläckert golv! Frågan är bara om fläckar och damm syns extra tydligt på detta golv? Hur torkar man det? Med fönsterputs eller? ;D Nä, skämt åsido, det är verkligen snyggt!

 • Så läckert med såååå blankt golv, skulle vilja se det live. Unikko är en riktig klassiker som man aldrig tröttnar på , inte jag iallafall. Kram marie på Minana Design !

 • Lena skriver:

  Det måste vara en man som har uppfunnit detta. En man utan barn och husdjur OCH med städhjälp som löneförmån 😉

  Snyggt så in i bänken, men opraktiskt?

 • Nilla skriver:

  Läckert golv helt klart! Fast kan ju inte låta bli att tänka som Lena (i kommentaren ovanför)…
  Vad fin din nya bloggdesign är förresten, precis lagom.

 • Anna skriver:

  det golvet i kombination med en robotdammsugare som går två ggr per dag hade nog funkat. Men annars… ehhh jag har högglanssvart kök och det är ett himla sjå att få det presentabelt när solen ligger på.

 • Proforma skriver:

  Verkligen läckert golv! Hoppas bara att det är nog slitstarkt så det inte blir massor av repor!

 • Åse skriver:

  Vi har fått in prover på jobbet (arbetar i en Beckers Nya Hembutik) och golvet är verkligen fantastiskt, men troligen helt omöjligt att hålla snyggt. Däremot tror jag att man kan hitta på andra användningsområden, vad sägs om en sänggavel? Man skulle kunna blanda både matta och blanka plankor, eventuellt i olika kulörer, det kan bli en häftig effekt.

 • Hanna skriver:

  Unikko känns uttjatat, men de har andra helt underbara m-tapeter. Superblankt svart golv… inte med min vita hund…

 • Sussi skriver:

  Superläckert med spegeleffekten i golvet, men praktiskt, nja kanske inte.

 • Lena Grön. skriver:

  Jätteläckert golv! Ser halt ut – kanske perfekt för isprinsessor som dig? 🙂
  Grattis till nya namnet – jätetbra och smart!!!
  Kram

 • C skriver:

  måste säga att jag, trots allt, tycker att unikko är ett fantastiskt möster. jag skulle inte ha det som tapet, dock. golvet – grymt snyggt, men nej. jag hade fått dammsuga trettiotre gånger om dagen för att hålla det rent.

 • Supersnyggt på bild! Men absolut ingenting jag skulle rekommendera någon att lägga in. Om man inte älskar att städa förstås och dessutom har väldigt mycket ledig tid. 🙂 Och inte har barn eller husdjur. Skämt åsido. Jag har mattsvarta golv hemma. Och det kräver sin dagliga insats för att hålla snygga. Hade tidigare målat ett trägolv högblankt svart men det var stört omöjligt att hålla det fint längre än 5 minuter. Trist! Men som sagt. Det är galet snyggt med blankt svart golv!

 • Emma skriver:

  Snyggt!
  Har burkar i det där mönstret 🙂

 • Anna skriver:

  supersnyggt golv. tapeterna är jag mer skeptisk till.
  Undra hur det golvet funkar när man har hund 🙂

 • dahlarna skriver:

  Både tapet & golv är riktigt läckert! Vore ju kalascool med detta golv, frågan är bara om det verkligen håller sig så blankt när man har gått på det eller omm barnen lekt med leksaker. Håller det sig från att vara repigt??? kanonläckert är det på bilden iallafall ;-)! Ha det så bra! Kram!

 • Inspirera Mera skriver:

  Oj det var riktigt högblankt, skulle vara roligt att se det live. Kram Sandra

 • Frida skriver:

  Gillar denna tapet mycket!! Blir nog den hemma snart 🙂

 • betty skriver:

  Bästa sättet att frakta "konst" är att ta loss målningen från ramen, rulla den med motivet innåt, och sedan spänna upp den igen.
  2012-04-10 @ 15:35:20

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.