Annons

Nyhet från Iittala – dessertskål till serien Essence

I höst utökar Iittala sin populära serie Essence med en snygg dessertskål som matchar de tjusiga glasen. De passar verkligen in i serien med sin höga fot. Och vilken glädjande nyhet det var då. De här små godsakerna åker genast upp på min personliga önskelista (jag har ju vinglasen hemma).

Foto: pressbild Iittala

Kategorier:

Kommentarer

 • Sussie skriver:

  Även jag skriver upp dem på min önskelista. Innan saknade jag bara likörglasen, men nu blev det även dessa dessertskålar.

 • Johanna skriver:

  Åååh så fina!

 • Martina skriver:

  Har redan kommit ut i butik och de är så fina!

 • Catarina skriver:

  Åh, på min önskelista med. Vad bra, nu kan jag önska mig något som är till mig i julklapp. 🙂

 • Högst upp på min önskelista! Jäklar va snygga!

 • Linda skriver:

  Himla snygga. Såna skulle jag vilja ha!

 • Lena J skriver:

  På min önskelista med!!
  Fick hela glasserien när vi gifte oss för tre år sedan och jag älskar dessa glas, så detta var verkligen en glad nyhet.
  //Lena

 • Frida skriver:

  Visst är de fantastiskt fina!

 • Såg dem i går på Åhlens och instämmer!

 • Axelina skriver:

  De hamnar också på min önskelista, har vinglasen och är supernöjda med dem!

 • Siri skriver:

  Dom är verkligen snygga! Har trånat efter vinglasen länge nu 🙂

 • Mrs. b skriver:

  Ja, dessa får åka upp på önskelistan. Har ju allt annat i serien (eller champagneglasen fattas när jag tänker efter). Fast problemet är förstås vart allt ska få plats… trots nytt hus och nytt kök så är det fortfarande för lite köksskåp! 🙂

 • Eva skriver:

  Hej!
  Jag söker Iittala glas som ser ut som en snöboll eller isboll/bit i botten. Är köpta någongång under 90-talet. Finns det någon som kan veta vad den serien heter/hette???

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.