Annons

Nyhet från Iittala

I veckan hade Iittala en stor pressvisning på Nordic Light i Stockholm, där de visade kommande nyheter och produktlanseringar. Nytt för i år är bland annat att den populära serien Teema kommer tillbaka i en sober och vackert pärlgrå glasyr. Snyggt! Den nya färgen blir ett tjusigt komplement till övriga kulörer i serien som Kaj Franck har formgivit. Vi har den i köket på reklambyrån Valentin&Byhr där jag jobbar och jag kan intyga att kaffemuggarna är riktigt sköna att hålla i. Jag dricker ju ur dem ungefär sjuttioelva gånger om dagen, så tro mig jag vet.

Foto: pressbild Höganäs

Kategorier:

Kommentarer

 • J'adore Decor skriver:

  Har en hel uppsättning av Teemas porslin och kan bara vittna om den fantastiska kvalitén. Har haft dem i flera år och de är fortfarande lika fina, utan fula mörka repor eller dylikt. De kommer hänga med länge till!

 • Skönt Hemma skriver:

  Det enkla är oftast det vackraste.

 • Mia skriver:

  fint och stilret, jag gillar:) Ha en fin söndag Kram Mia

 • Kerstin skriver:

  Fint med den pärlgrå glasyren, men inte är det Höganäs som tillverkar den, det är ju Iittala/Arabia.

 • Jenny skriver:

  Snyggt!

 • Frida skriver:

  Tack Kerstin, jag måste ha varit väldigt trött när jag skrev fel där… Herregud. Tusen tack för din rättning.

 • Sofia skriver:

  Vilken underbar blogg. Här ska jag absolut hålla utkik för att få inspiration till att inreda min nya lägenhet. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.