Annons

Husmusen nominerad i Veckorevyn BlogAwards

Igår blev det officiellt att jag har nominerats till Veckorevyn BlogAwards 2009, under kategorin blogginspiratör. Det känns verkligen som en rolig uppmuntran efter den här minst sagt dystra våren. Speciellt nu, när allt börjar ordna upp sig igen. För oavsett om jag vinner eller inte, så gör det mig väldigt glad att veta att jag har kunnat inspirera andra tjejer att starta egna bloggar och att göra slag i saken av sina idéer ute på webben genom att utveckla den här sidan från en liten blogg med 50 läsare om dagen, till det företag det är idag. Även om jag inte har i närheten av lika många läsare som Blondinbella och de andra nominerade i min kategori, så vet ni dedikerade, som har följt mig sedan starten 2005, att jag haft hjälp av bloggen i så många lägen. Från att använda den som dörröppnare för att få möjlighet att skriva min uppsats på civilekonomprogrammet om IKEA på plats i Kina, till att sedan använda den som hävstång för att få mitt första jobb i inredningsbranschen efter examen, till att sedan börja jobba med reklam och sociala medier, till att idag hålla föredrag om konsumentnära trender vid sidan av mina ordinarie uppdrag. Bloggandet kan verkligen ge en skjuts i rätt riktning, om man jobbar med det målmedvetet. Det är riktigt kul! Och imorgon är det dags för Stora Namnbytet. Håll utkik under natten! Vill du rösta på mig kan du göra det här. Stort tack på förhand.

LÄS MER OM MIG: Hemmakanalen.se och TV4 har intervjuat mig angående nomineringen. Läs mer här.

Kategorier:

Kommentarer

 • marchi skriver:

  jeg har stemt på deg 🙂 digger bloggen din!

 • Lotta skriver:

  Min röst får du också.
  Önskar dig Lycka Till,
  och tackar samtidigt för din inspirerande blogg.
  Jag tillhör en av de som själv startat en egen blogg:)

 • Roligt att man väljer att plocka fram andra typer av bloggar som inte finns med i mainstreamlinjen av mode och tonårslivsstil! Heja!

 • Josefin skriver:

  Såg att du var nominerad igår. Har redan röstat på dig! 🙂

 • Anna skriver:

  STORT lycka till!

 • Skönt Hemma skriver:

  Stort grattis! Du är värd att vinna! 😀

 • MiaShopping skriver:

  Stort grattis till nomineringen!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Stort grattis! Håller tummarna. 🙂

 • Klart jag ska rösta på dej, grattis ! Du är verkligen en sann inspiratör och har visat att det går att börja i liten skala och att det sen kan bli nåt stort. Lycka till, kram Marie på Minana Design !

 • Annika skriver:

  Du är ju en sann inspiratör! Självklart så får du min röst. Spännande med namnbytet också! Kram

 • pethra skriver:

  Heja, heja, klart Du får min röst! 🙂

 • Erika skriver:

  Det kommer att gå finfint!
  Klart du har några norrlandsröster 😉

 • malin - tjusigt skriver:

  Hejar också på dig!
  Spännande med namnbytet – trodde det skulle ske natten till idag…

 • Niffe skriver:

  Dricker du kaffe? Med mjölk? Har du då någon gång funderat över när du ska hälla i mjölken för att kaffet ska behålla värmen längst?

  Läs mer om det på https://accordingtoniffe.blogg.se

  Puss&kram

 • Lizaloop skriver:

  Såklart jag röstat!! Lycka till!

 • Emelie skriver:

  Grattis till nomineringen:)

 • Nilla skriver:

  Nu har jag röstat! Kram!

 • Har redan röstat på dig – så klart! 🙂 Håller tummarna!

 • Veronica skriver:

  Jag har röstat på dig! Gillar verkligen dina inlägg, dina fina foton och din personliga prägel på inläggen. Har läst Husmusen sedan början och fastade från första stund! Grattis till nomineringen 🙂

 • Monika skriver:

  Hej och grattis! Jag har just röstat och jag prickade så klart för dig! 😉 Men det var svårt i de andra fallen, delvis för att jag inte läst de flesta bloggarna som var nominerade! Hoppas du vinner! Kram!

 • Linus skriver:

  Du har min röst naturligtvis! 🙂
  Kram!

 • Martina skriver:

  Superkul med nomineringen och spännande med namnbytet!! 🙂

 • Daniel skriver:

  Sjävklart att du vinner!!

 • herbusiness skriver:

  Följ en nyutexaminerad ekonomstudent på herbusiness.blogg.se

 • Proforma - Irene skriver:

  Klart du får min röst! Heja, heja!

 • Monika skriver:

  Hej igen! Vill bara tacka för din kommentar hos mig! Jag blev glad och det värmde! Så tack för stödet. 🙂

 • Deniesé skriver:

  Grattis, va roligt ! 😀
  Håller tummarna för dig!

 • Erika skriver:

  Vad roligt 🙂

 • Martina skriver:

  har faktist aldrig hört talas om dig :S

 • Men gu vad kul! Stor grattis :-). Ser dessutom med spänning fram emot morgondagens namnbyte

 • Du är sannerligen värd alla utmärkelser och nomineringar. Du var en av de första bloggarna jag började följa och fortfarande följer.

 • Hej!
  Jag har lagt min röst på dig och tycker DU om någon förtjänar att vinna detta pris. Kommer lägga upp en länk med ditt nya bloggnamn under mina länkar på min blogg. Har din blogg annars under favoriter/bokmärken på webläsaren. Följer dig via twitter och tycker din blogg blir bättre och bättre. Du inspirerar även oss som redan har bloggar och vill uppnå drömmar och hitta nya vägar för att nå dem just med hjälp av sin bloggen. Nu har min vår och sommar varit lite sne så har blivit lite för personlig i min blogg. Men tänkte ta nya tag nu i höst och börjar skriva ner punkter om vad jag vill uppnå med min blogg och faktiskt ta tag i den och fixa ett jobb kanske genom den. Lyckas du kan nog vi andra också lyckas. Bara man vill och har inspiration. Tack för en bra blogg.

  kram Tess.

 • Malin skriver:

  Klart man röstar:)

 • WOW – SUPERSTORT GRATTIS! 😀 Det förstjänar du 😀

 • Agilitydream skriver:

  Hej, det är första gången jag är inne på denna blogg. Hittade den på startsidan hos Blogg.se. Lycka till på tävlingen.

 • Benita skriver:

  Jag röstar på dig 🙂

 • karola skriver:

  Grattis så kul, jag skall in och rösta!
  Du är verkligen en inspiration 🙂

 • Maria skriver:

  Grattis! Tycker mycket om din blogg, alla nya inlägg men även äldre inlägg där jag hittar mycket inspiration, tips och pyssel. Självklart röstar jag på dig!

 • Smäm skriver:

  Vad kul! Du är verkligen en inspiratör. Ska rösta så mycket det går 🙂

 • Natasha skriver:

  Vad roligt! Jag håller tummarna!:)

 • Monnah skriver:

  Grattis till nomineringen! I mina ögon är du alltid en vinnare. Det stora namnbytet vill jag inte missa. Vad spännande!

 • Elenore skriver:

  Grattis va' kul! Ska självklart rösta på dig, har ju följt dig nästan från starten tror jag.
  Och tack för grattiset i min blogg, inte visste jag att är in där ibland 🙂

 • Malin skriver:

  Grattis till nomineringen! Lycka till!

 • Lina skriver:

  hejahejaheja!

 • Johanna skriver:

  Hej och grattis!!

  Jag ska absolut rösta på och hålla tummarna för dej!

  Ha det fint!
  kram

 • Inspirera Mera skriver:

  Grattis Frida så roligt! Nu har jag röstat på dig.
  Kram Sandra

 • Susihus skriver:

  Hejja dig, så roligt! Lycka till!
  Kram

 • Så kul att du är nominerad! Självklart ska jag rösta!

  Spännande med namnbytet, håller utkik!

 • Siri skriver:

  Tack så mycket!
  Lycka till själv-har röstat på dig! 🙂

 • Speja skriver:

  Så kul för dig, det är du verkligen värd! Ska genast rösta!
  Kram.

 • Bodil skriver:

  Stort grattis till nominering. Du är en självklar vinnare för mig – alla kategorier. Tack också för hälsningen hos mig. Ska snart bege mig ut till Arlanda…

 • Maria skriver:

  Jag har faktiskt röstat på dig redan och håller tummarna för att det skall räcka hela vägen fram, lycka till!

 • Johanna skriver:

  Grattis i stora lass!

 • Sofia skriver:

  sv: tack 🙂

 • Camilla K skriver:

  Nu har du fått även min röst!
  Spännande med namnbytet.

 • gagga skriver:

  Du har givetvis min röst!

 • Johanna.B skriver:

  Grattis till nomineringen! Spännande med namnbytet också, det ser jag fram emot. Är så nyfiken av mig 🙂

  Kram
  /Johanna

 • Marie skriver:

  Har aldrig läst eller sett din blogg men jag scrollade ner en gång och sen var jag säker. Har röstat 🙂 Lycka till!

 • C skriver:

  gah, skulle precis visa min pojkvän en av stringyllorna i ditt förra inlägg, skrev fel adress och hamnade på den högst tvivelaktiga sidan med samma namn. till min pojkväns stora förvåning haha. nåväl, ska självklart rösta på dig i VBA!

 • C skriver:

  …och det jag glömde att skriva: HURRA för namnbytet!

 • Sussie skriver:

  Det är verkligen jättekul att få, via bloggen, följa din resa dit där du är i dag. Jag läste ungefär samtidigt som dig och därför är det extra roligt att följa din framfart i inredningsvärlden och i alumnitidningen 🙂 För att en stackars sifferekonom som mig behöver få lufta mig från budgetar, prognoser och bokslut med lite färg och kreativitet!

  Lycka till!

 • Sissi skriver:

  grattis! 🙂

 • Purple Area skriver:

  Grattis till nomineringen, vad kul, ska gå in och rösta direkt och sen hålla tummarna för att du vinner!

 • Linda skriver:

  Ett stort grattis och lycka till 🙂

 • pethra skriver:

  Tänkte länka till det här inlägget, men det verkar inte finnas underadresser, allt blir trendenser.se

 • Wille skriver:

  https://willesvarld.blogg.se

  Heeeeej sötnos!

  Grattis till nomineringen!

  Självklart har jag redan röstat på dig… 😛

  Kan vi inte styra upp en Portugal-reunion snart? 😉

  Pussokram

  //Wille

  https://willesvarld.blogg.se

 • cecilie ♥ skriver:

  Frågestund i bloggen just nu!
  Kika gärna in och ställ vilken fråga du vill! 😉 ♥
  https://ceciliesjostrand.blogg.se

 • *malin* skriver:

  Ville bara säga att du är den som inspirerade mig till att börja blogga för några år sedan. Tack! 🙂

  Ska gå in och rösta på dig så klart! Och även om du inte skulle ha lika många besökare som de bloggar du nämnde ska du veta att du har nog bätre kvalitet på dina besökare… 😉
  Kram på dig och lycka till även i framtiden! Keep up the good work!

 • designhappens skriver:

  min röst fick du också. Gillar din blogg och dina lyx eller budget gillar jag skarpt. Det är få saker där ett högt pris är befoga, många saker vill man ha under en tid, då köper jag gärna budget och sparar kvalitet till mer basic saker/ Maria

 • Maria skriver:

  Lycka till! Röstar såklart på dig!

 • Lise M. skriver:

  Wow Frida, what an exiting nomitation. I'm pretty sure you can win!!

  Kind Regards,

  Lise M.
  http://www.urbanstylevibes.com

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.