Annons

H&M Home öppnar showroom i Stockholm

I fredags öppnade H&M Home sitt efterlängtade showroom i Stockholm. Jag önskar att jag hade haft vägarna förbi huvudstan (för inbjudan till deras pressträff var verkligen något utöver det vanliga) men det ville sig inte alls med min kalender. Får bli en annan gång, helt enkelt. H&M Home Showroom är ett modernt galleri där delar av deras inredningskollektioner presenteras i lekfulla utställningar som löpande uppdateras och byts ut (för kalendarium, se bild nedan). Detta ligger i nyrenoverade och fräcka lokaler (totalt 200 kvadratmeter) i samma byggnad som H&M butiken på Drottninggatan 58. Förutom att inspireras går här även att handla från H&M Homes kollektioner. Applåder för detta. Det var inte en dag för tidigt. Att shoppa hemtextil på postorder ger inte riktigt samma känsla, som att få klämma på produkterna live.

Foto: pressbilder från H&M Home

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin skriver:

  Synd att man bor så långt bort:P Kram kram

 • Elin skriver:

  Åh, då får det bli ett besök där när vi ska till den kungliga huvudstaden i oktober… Skoj!!
  Kram till Dig

 • Martina skriver:

  Ser verkligen fram emot ett besök där! Förhoppningsvis redan till veckan. Som sagt, inte en dag för tidigt!

 • Proforma - Irene skriver:

  Då får vi hoppas att att vi får uppleva detta i Göteborg också! Gillar också att klämma innan köp 🙂

 • Åse skriver:

  Deras show room verkar helt fantastiskt, nästan lite surrealistiskt! Själv är jag jätte förtjust i H&Ms basrumsserie som går åt det lila hållet, men jag håller med om att det tar emot att beställa textilier via nätet, måste åka till Stockholm någon dag.

 • J'adore Decor skriver:

  Ja, det här är jag verkligen exalterad över! Är stormförtjust i H&M Homes utbud och min erfarenhet är att produkterna håller god kvalitét till riktigt plånboksvänliga priser! Ska definitivt avvara tid för att hinna svänga förbi deras showroom!

 • Jag var där i dag! Jätteläckert och helt klart ett nytt grepp. I like!

 • Anna J. skriver:

  Coolt! Det måste jag kolla in nästa gång jag går förbi Drottninggatan.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.