Annons

Hang On

Hang On är namnet på en ny serie klädhängare i varierande träslag, formgiven av Thomas Aiken för det danska möbelföretaget PP. Idén till modellen kom till när Thomas såg hur mycket träspill som blev över i fabriken som tillverkade deras produkter. De olika färgerna i de olika träslagen skapar en extra dimension till hängaren som också finns i flera olika längder och grundutföranden. Smart, och bra. 

Foto: pressbilder PP

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Åh!! Den här var ju riktigt snygg också. Tänk om vi bara hade haft en liten vägg att kunna ha väggkrokar på. Det är ju inte lika kul att gömma en sådanhär skönhet i en garderob. Men om vi en dag bygger om hallen så vi får en synlig "krok-vägg", då ska denna finnas i tankarna 😀

 • Mycket smart ide, kul när det är snyggt oxå och inte bara smart !!, kram Marie på Minana Design

 • Inspirera Mera skriver:

  Vilket härligt tänk!
  Kram Sandra

 • Martina skriver:

  Dessa tyckte jag var mycket fina. Jag vill tipsa dig om de upp och ner vända krukorna från Boskke på min blogg. Kram kram

 • Wilma skriver:

  Wilma like!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.