Annons

Formex del 9 – prinsbesticken från MEMA GAB

På mässan fick jag också möjlighet att känna på de omskrivna prinsbesticken, formgivna av Carl Philip Bernadotte, som laserades tidigare i våras. Det var betydligt mindre och nättare än jag hade föreställt mig och riktigt sköna att hålla i. I höst lanseras också en liten dessertsked från MEMA GAB. En fågel viskade i mitt öra att fler delar i serien är att vänta. Exakt vad återstår att se. Jag hoppas på salladsbestick. Det skulle kunna bli en riktig killer som svensk souvernir eller som bröllopspresent.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  åå, dessa missa jag på mässan, rejäl tabbe!
  läste att då fått en praktikant..? Kul =)

  ha en skön dag!
  jenny

 • Tror du lillprinsen dukar med dessa när han bjuder familjen på middag ?? Vacker dukning, lite kungligt över det, är det utstuderat eller varför har det inte dukats/dekorerats lite mer vågat ?!. Bara en liten fundering så här på morronen !!!!!!! Kram Marie på Minana Design

 • dahlarna skriver:

  Jag tycker att det är sååå fina dessa bestick! De står definitivt på min önskelista!

  Kul med dina bilder på dem. Ha en bra dag!
  KRAM!

 • katarina skriver:

  Var kan jag hitta sådan här lila duk/löpare?

 • InneoUte-Malin skriver:

  Stiliga! De ser så långa ut på dukningn.

 • Anette skriver:

  Åh så mycket fint! Vilken dröm att få besöka den där mässan…

 • Ulrika skriver:

  Verkligen fint! Undrar om det fanns några nya och roliga dukningstrender och idéer som presenterades på mässan?

 • Annie skriver:

  Du har en superfin blogg. Så himla inspirerande. Är nu tillagd bland mina favoriter!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.