Annons

Formex del 9 – prinsbesticken från MEMA GAB

På mässan fick jag också möjlighet att känna på de omskrivna prinsbesticken, formgivna av Carl Philip Bernadotte, som laserades tidigare i våras. Det var betydligt mindre och nättare än jag hade föreställt mig och riktigt sköna att hålla i. I höst lanseras också en liten dessertsked från MEMA GAB. En fågel viskade i mitt öra att fler delar i serien är att vänta. Exakt vad återstår att se. Jag hoppas på salladsbestick. Det skulle kunna bli en riktig killer som svensk souvernir eller som bröllopspresent.

Foto: Frida Berglund

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  åå, dessa missa jag på mässan, rejäl tabbe!
  läste att då fått en praktikant..? Kul =)

  ha en skön dag!
  jenny

 • Tror du lillprinsen dukar med dessa när han bjuder familjen på middag ?? Vacker dukning, lite kungligt över det, är det utstuderat eller varför har det inte dukats/dekorerats lite mer vågat ?!. Bara en liten fundering så här på morronen !!!!!!! Kram Marie på Minana Design

 • dahlarna skriver:

  Jag tycker att det är sååå fina dessa bestick! De står definitivt på min önskelista!

  Kul med dina bilder på dem. Ha en bra dag!
  KRAM!

 • katarina skriver:

  Var kan jag hitta sådan här lila duk/löpare?

 • InneoUte-Malin skriver:

  Stiliga! De ser så långa ut på dukningn.

 • Anette skriver:

  Åh så mycket fint! Vilken dröm att få besöka den där mässan…

 • Ulrika skriver:

  Verkligen fint! Undrar om det fanns några nya och roliga dukningstrender och idéer som presenterades på mässan?

 • Annie skriver:

  Du har en superfin blogg. Så himla inspirerande. Är nu tillagd bland mina favoriter!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *