Annons

Formex del 8 – stenmattan från Kamelo

En annan favorit som jag fastnade för på mässan var den här läckra mattan från Kamelo, i ull med handmålade detaljer, som gav intrycket av att vara en hög mjuka stenar. Den påminner lite om sittpuffarna Livingstones som jag bloggade om för ett par år sedan. I miniformat. Riktigt läcker!

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Riktigt läcker!!

 • Helen skriver:

  Den skulle jag inte säga nej till!

 • Hej Frida!
  Jag tror inte att Sufraco längre är återförsäljare av Livingstones, kuddarna finns då inte med i deras sortiment./Helena

 • Lina skriver:

  Åhhh vad jag vill göra om hemma när jag ser alla dessa bilder.

 • Cat skriver:

  Hej!
  Jag undrar om du vet vad soffan heter som finns med på bilden med den fina stenmattan?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *