Annons

Formex del 8 – stenmattan från Kamelo

En annan favorit som jag fastnade för på mässan var den här läckra mattan från Kamelo, i ull med handmålade detaljer, som gav intrycket av att vara en hög mjuka stenar. Den påminner lite om sittpuffarna Livingstones som jag bloggade om för ett par år sedan. I miniformat. Riktigt läcker!

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Riktigt läcker!!

 • Helen skriver:

  Den skulle jag inte säga nej till!

 • Hej Frida!
  Jag tror inte att Sufraco längre är återförsäljare av Livingstones, kuddarna finns då inte med i deras sortiment./Helena

 • Lina skriver:

  Åhhh vad jag vill göra om hemma när jag ser alla dessa bilder.

 • Cat skriver:

  Hej!
  Jag undrar om du vet vad soffan heter som finns med på bilden med den fina stenmattan?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.