Annons

Formex del 6 – Nyheter från Pappelina

Under höstupplagan av Formex brukar det vara något fler företag som visar upp sina nyheter än det är under våren, eftersom just hösten är en sån stor lanseringssäsong för många inredningsföretag. Vissa av utställarna deltar till och med enbart under hösten, av ovan nämnda anledning och det svenska mattföretaget Pappelina har länge varit en av dem som bara varit med i augusti. De var givetvis på plats äveni år och visade upp sina senaste alster. Den här gången i rutig upplaga. Känns helt rätt, med tanke på rådande mönstertrender (mer om det i ett senare inlägg, när jag fått korn på ett gäng tapetbilder som bekräftar rutornas återkomst). Men vad tycker du om rutor på mattor? Hiss eller diss?

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Jag gillar rutorna mycket, men namnet på kretionen ännu mer – Alice:) Fin fina bilder Kram Mia

 • Maria skriver:

  Jag är inte så förtjust i rutor och ser helst inte en sådan matta i mitt hem. Det kan iofs bero på den rutiga inte-så-snygga 70-talstapeten som fanns i mitt rum när jag var liten.

  De andra mattorna på bilderna gillar jag!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Absolut "hiss". Lina gör det igen. 🙂

 • Malin skriver:

  Jag gillade den grå vita rutiga. Så HISS!:)

 • Anna skriver:

  HISS!! tycker den ruta var supercool, även ifall jag gillar JON, den randiga mattan kanske något mer 🙂

 • Riktigt snygga rutor på högra bilden. Något för mig helt klart.

 • Annette skriver:

  Jag tycker det är snyggt med rutor på mattor.

  Kram Annette

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.