Annons

Formex del 5 – Lisas café

På Formexmässan arrangerar de alltid ett par lite lugnare oaser i form av caféer, där man kan slå sig ner för att vila en stund och få lite inspiration mellan alla monterbesök. Det blir ju ganska stressigt att springa runt hela dagarna, så de här platserna brukar vara oerhört uppskattade. I år var det stjärnskottet Lisa Bengtsson som hade fått äran att inreda och styla den del av B-hallen där de unga formgivarna höll till. Och så här blev resultatet. En tallriksvägg fylld med hennes porslin (påminde litegrann om den maffiga väggen jag såg i Milano) samt en servering med hennes textilier och koppar samt den nya brickan, lite huller om buller. Väldigt mönstrigt och väldigt Lisa.

Foto: pressbilder Formex samt egna foton/Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Mrs. b skriver:

  Denna delen hade jag gärna sett IRL!

 • Hanna skriver:

  Åh, vad jag skulle vilja ha varit på mässan!!! Underbart från 10 gruppen och Lisas Café hade gärna fått bli ett riktigt café!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.