Annons

Formex del 10 – slutrapport

Den här veckan har varit hektisk, så jag har inte kunnat avrapportera Formex i den raska takt jag hade planerat. Här kommer därför en sista slutsummering av intycken från några fler av de många montrarna jag besökte. Håll till godo. Många bilder blir det. Och jag kommer fylla på under dagen!

I C-hallen hittade jag Spira, i en som vanligt fint stylad monter. De visade purpurlila, grått och svart i olika mönsterställningar. Även julen såg lovande ut. Men mer om den senare i oktober/november.

Hos Serholt/Village visades mycket svart, grått och lila men också en effektfullt röd färg som kontrast i mönster och detaljer. Här ser ni några snabba bilder från deras monter. Och tack Frida för fint välkomnande!

I Konsthantverkscentrums del av B-hallen sprang jag på en hel del nya designers som hade gjort fina saker. De förtjänar ett eget inlägg med riktiga miljöbilder, eftersom de små sakerna kanske inte gör sig så bra på stora redovisande mässbilder. Men här är i alla fall en av favoriterna. Camilla Engdahl, som du säkert sett i Designtorgets butiker. Fick mig en pratstund med henne och hon är verkligen supertrevlig.

I KVC’s del hittade jag Heidis fina burkar och muggar med annorlunda decoupage på keramik. Påminner lite om Karin Eriksson och Lisa Bengtsson i stilen.

I temautställningen Young Designers var Jarl Fernaeus en av mina favoriter. Gillade den röda skisstavlan och de coola ljusstakarna.

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida Antonson skriver:

  Hej Frida! Kul att du kom till vår monter (Serholt)och att du lagt upp så fina bilder! Extra roligt att du tog med bilder på några av de mönster som jag designat, Kurbits och Svampar! Tack!

 • Sitter och njuter av alla bilder du delar med dej från formex, tack, tack, kram Marie

 • Lina skriver:

  Konsthantverk – I like! Det finns så många duktiga kreatörer där ute och jag tackar dig för dagens inspirationbilder! Tack!

  Trevlig helg och kram!

 • Monika skriver:

  Oj, så mycket fint! Måste verkligen vara helt fantastiskt att få gå där och titta och få känna på sakerna! Eller, får ni det? För att inte tala om att få träffa personerna bakom prylarna!

 • [room] by sofie skriver:

  Åhh, va mycket fint 🙂
  Gillar Camillas prylar mycket, hon är sååå duktig!
  …ljusttakarna var inte fel heller!

  Ha en fin dag!
  Sofie

 • Proforma - Irene skriver:

  Så mycket fint! Det ska bli kul att se allt ute i butikerna.

 • InneoUte-Malin skriver:

  Kul att se! Den röda färgen ser verkligen lovande ut. 🙂

 • Fastighetstjejen skriver:

  Vad fint!

  Idag bloggar jag om Turning Torso:
  https://fastighetstjejen.blogg.se/

 • Åh vilka fina muggar från Heidi (:

 • Linda skriver:

  Många snygga saker.Det är mycket där man skulle vilja ha.

 • Fina burkar och muggar. De missade jag faktiskt. En dag på Formex är egentligen för lite tid för att hinna med allt…

 • ilhana skriver:

  riktigt läckert

 • Jojo skriver:

  Äntligen kom min vinst från Formex tävlingslänk här på bloggen i somras – en läcker tygbag från Ceannis!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.