Annons

Dagens köp

Idag när jag var och handlade på Coop Avenyn fick jag syn på ett litet bord med de ombloggade produkterna med Stig Lindbergs jubileumsmönster ”Fallande löv” Det var nästan helt slutsålt och personalen hade till och med satt upp en liten lapp som bad om ursäkt för den strykande åtgången (!). Intressant, och kul! Servetterna fanns dock kvar och jag var förstås inte sen att slå till på ett paket, som nu ska användas till söndagsmiddagen. Har ni lyckats lägga vantarna på något från kampanjen?

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Jojo skriver:

  Till och med i vår lilla lokala Konsumbutik sa det bara swisch så var de slut. Men jag hann få med mig muggar och handdukar! Jag hade sett dem i hyllan och inväntade rabattpriset…

 • Anonym skriver:

  Jag som normalt inte handlar på Konsum i byn var tvungen att göra ett besök där för att få ta del av kampanjen. Men tyvärr slut…
  Ha det bra
  Kram Vicke

 • Lotten skriver:

  Mmm jag lyckades få tag i muggarna men dessvärre inte handdukarna…

 • Mia skriver:

  nope tyvärr inget:( Men vilket fint fynd du gjorde:) Ha en fin kväll Kram Mia

 • Henrik skriver:

  Stig is still going strong =), lyckades lägga rabarber på sista paret handdukar som blev en fin present, uppskattades!

 • Anonym skriver:

  Japp, jag lyckades få tag på 8 st muggar – i Holmsund! Ringde runt till varje butik i stan samma dag de kom ut, men det var slut överallt… Jag är så nöjd – de är superfina! /Jenny i Umeå

 • Lena J skriver:

  Nej, missade tyvärr allt. Det tog slut direkt sa expediten. Grrrr….

 • Luned skriver:

  Jupp, både handdukar och muggar. Är dock gladast över handdukarna, de är lite mer sobra i färgen och kommer nog att passa i många år! Muggarna är lite skrikiga (tycker jag) så de känns nästan billiga. Vilket de ju var. 🙂 Men men. Fina är de, jag gillar att de är i lite tunnare porslin.

  Fick leta runt hela stan (bra motion!) och hittade till slut på coop forum i en förort, där fanns massor kvar första kvällen. Min mest "lokala" butik sa att de bara tagit in 8 (sic!) förpackningar muggar eftersom "ingen av oss hänger med på sånt där, vi tänkte bara att det var ett vanligt kunderbjudande". Man frågar sig om de levt under en sten de senaste fem åren…

 • Lisa skriver:

  Jag har tre handdukar och några servettförpackningar. Här i Värmland är det rätt lugnt, ingen strykande åtgång direkt. Jag tänkte köpa några handdukar till i morgon 😉

 • Linnéa skriver:

  Servetterna ser ju onekligen väldigt fina ut. Handdukar skulle inte heller va fel. Kanske ska kolla här i stan om det finns kvar nåt 🙂
  Fina tallrikar du har förresten! Var kan man få tag på såna? Ser ut som något jag sett på Design House Stockholm, men jag kanske misstar mig…

 • Ulrika skriver:

  Man kan ju undra hur mycket av produkterna som butikerna faktiskt fick in? Enligt expediterna tog allt slut på några timmar första dagen. Låter lite märkligt, tycker jag.

 • Mirka skriver:

  Jag satt för nån timma sedan och gick igenom reklamen som kom i helgen och där var det bild på dessa. Jag ska nog smyga in på vårat lilla konsum imorgon och se om de skulle råka ha dessa fina kvar. Men jag gissar på att de är slut här med..

 • Siri skriver:

  Jag blir så glad över detta mönster-måste kolla om det finns kvar här på COOP

 • J o h a n n a skriver:

  Riktigt härliga färger! Har inte hunnit kolla efter dem.

 • Britta skriver:

  Jag försökte verkligen få tag i hela kittet med muggar, handduk och servetter. Slut i ett nafs i hela Stockholm. Gjorde den bittra upptäckten att Tradera är fullkomligen nerdrösad av överprisad budgivning på Coops jubileumskitt. Med andra ord, folk köper på sig och gör sig en hacka på nätet. Trist!

 • Mia skriver:

  Har du lust att tipsa om några snygga tapeter man kan ha till en Antracit grå ( nästan svart ) soffa till ett vardags rum . Skulle vara jätte tacksam Mvh Mia

 • Karin skriver:

  Jag stod med produkterna i handen i måndags eftermiddag men jag tyckte faktiskt inte de var snygga så de fick vara kvar i butiken. Jag köper hellre saker för att de är snygga än för att de är designade av någon kändis…

 • malin - tjusigt skriver:

  Japp, köpte muggar, handdukar och servetter. Hela kitet!

 • Jasna skriver:

  Jag har tur som jobbar lite på Coop så jag hann få med mig muggar, handdukar och servetter… köpte även kaffet =)

 • Lizaloop skriver:

  Nej jag har ju inte det än, men jag ska köpa kaffekopparna om jag hinner, ja servetter oxå såklart!

 • Ebba von Sydow skriver:

  Jag köpte sex koppar och två handdukar!

 • T skriver:

  Vilket underbart glas! Vart kommer det ifrån? Jag är ute efter enkla,snygga vardagsglas så skulle vara oerhört tacksam för svar!!!

 • T skriver:

  Vilket underbart glas! Vart kommer det ifrån? Jag är ute efter enkla,snygga vardagsglas så skulle vara oerhört tacksam för svar!!!

 • Hanna skriver:

  Jättefint mönster:) Skulle vilja ha ett par av muggarna!

 • Sara skriver:

  Servetter är ju inte dåligt det heller.
  Jättecharmigt mönster – men just nu är jag inne på rosor bara 🙂

 • Nix, har inte köpt något. Men det hade jag faktiskt inte heller planerat, så det är OK.

 • susanne skriver:

  Jag han få tag på 4 muggar,dom tog slut inom några timmar på Konsum i holmsund 😉

 • Tesa/Therese skriver:

  Var på Coop här i hjärtat av Värmland och det fanns massor kvar, så ett gäng fick följa med mig hem :o)

 • Ulle skriver:

  Hm, näe du… Trodde jag var ute i tid, men icke!
  Sur…

 • Linda P skriver:

  Har letat i två butiker hittills, men endast hittat servetter.

 • gagga skriver:

  8 muggar, 2 handdukar o 3 pkt servetter till mig själv o en hög handdukar o många pkt servetter tänkta som presenter. Var på plats släppdagen på mitt Konsum i Charlottenberg. De sålde snabbt slut på första leveransen men har fått hem mera.

 • Frida skriver:

  Jag skrev också lite om de här produkterna på min blogg och jag är som sagt kluven. Älskar mönstret och de nya färgerna. Men självaste muggen tycker jag är trist, trist, trist. Häng mig för det om ni vill, men läs gärna hela mitt inlägg först..

  https://tradgard.blogs.se/2009/08/31/mindre-stig-lindberg-at-folket-6859668/

 • Johanna skriver:

  Jag var lite sen i starten och missade att jaga kopparna… Så nu verar de vara slut där jag har kikat. Typiskt för mönstret är så himla underbart!! 🙂 Grattis till ervett köpet, alltid något ju!

 • ellen skriver:

  Nej, men jag har lyckan att ha den tudelade tekannan, vilken står på paradplats och har så gjort i snart 20 år!

 • Inspirera Mera skriver:

  Vad roligt att det har varit en sån succé. Ser att de nu säljs på tradera. Kram Sandra

 • Ellen skriver:

  Mina föräldrar fick tag på både handdukar, servetter och muggar. Jättefint mönster är det! 😀

 • Ottilia skriver:

  de tog slut superfort på arbetplats också. jag var lite seg i farten så jag fick inga.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.