Annons

Veckans fredagsblomma och tre kryss på önskelistan

Nu var det länge sedan jag visade bilder på temat ”veckans fredagsblomma”. Men det betyder inte att det är en tradition jag slutat med, tvärtom. När jag satt och gick igenom bilderna som togs under gårdagens partaj, så insåg jag att där faktiskt fanns en del fina foton på den här veckans snittblommor, därför kommer de här. I kombination med favoritglasen och vasen från Iittala, som ett snyggt stilleben på nya soffbordet från Swedese. Och därmed fick jag också bockat av tre grejor från min önskelista som numera är införskaffade (önskelistorna med glasen, vasen och bordet hittar ni via länkarna).

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • fia skriver:

  vita liljor är ju så oerhörtvackert. riktigttidlös snitt blomma .

 • Martina skriver:

  Härligt med fredagsblommor, känns lyxigt! Bordet var fräckt, kul att kunna bocka av från listan förstår jag!

 • Mia skriver:

  JA liljorna är bara för vackra! Jag köpte mörkt cerisa nästan purpur till helgen och just nu står det i full blom:) Galsen är nog de bästa jag haft faktiskt och vasen där står på min önskelista med=) Ha en fin kommande vecka! Kram Mia

 • Maria skriver:

  Så fint de passade ihop, dina tre fynd. Det är roligt när man hittar något som man verkligen vill ha! Och liljor är verkligen vackra.

 • Inspirera Mera skriver:

  Vad härligt att få pricka av från önskelistan.
  Kram Sandra

 • Skönt Hemma skriver:

  Åh… älskar vita blommor, speciellt vita liljor 🙂

 • Malin Björling skriver:

  Nice med Flowerbordet, ska berätta att det är grymt hållbart då min bästa kompis har ett i vitt/björk och med två små skitungar som INTE är aktsamma om bordet och det håller faktiskt. Så var inte för peträdd, använd det flitigt.

 • Bo skriver:

  Köpte mig en vas i veckan, men det var före jag insåg hur dyrt det här kommer bli.
  Det är ingen vidare hållbarhet att tala om.

 • Vardagstugg skriver:

  Vilka vackra foton =)

  Annelie

 • InneoUte-Malin skriver:

  Mycket snyggt! Så du fick ditt soffbord till sist… 🙂

 • J o h a n n a skriver:

  Underbara bilder som vanligt! Snygga saker du har köpt!

 • Anette skriver:

  Åh så vackra och inspirerande bilder!

 • Liljor är verkligen fantastiska skapelser.

 • Malin skriver:

  Jo vinet blir allt lite godare i dessa vackra glas, men är det lika gott när man får klisterlappen i munnen? Varför envisas alla med att ha den lilla röda rackaren kvar?

 • Bröllopsbloggen skriver:

  härligt med blommor jag har alldeles för lite av färksa blommor i hemmet tyvärr

  hoppas allt är bra med dej för övrigt?

  kram

 • Frida skriver:

  Tack för alla fina komplimanger om bilderna.

  Malin:
  Jag har inte gnuggat av dem utan låter dem lossna allt efter som. De försvinner med tiden i disken.

  Bröllopsbloggen:
  Allt är bara bra med mig! Tack för hälsningen!

 • Ann-Sophie skriver:

  Jättefina bilder. Är det det stora flwer bordet du har Frida? Hur är det i storleken, känns ganska stort när man tittar på måtten. Ett vitt flower mono står högst upp på min lista…

 • Ingrid skriver:

  Iittala gör några av de finsate sakerna enligt mitt tycke

 • Anna skriver:

  åh vilket bra tips att ha liljor i ittalavasen, fick en i present för ett par år sedan och har bara haft den skåpet eftersom jag inte vetat vad jag ska ha i den. Men nu fick jag lite ideér, tack.

 • Anna skriver:

  och bordet är ju grymt snyggt förresten, men hua, ca 5000 pix för ett litet soffbord.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.