Annons

Svart, lila och orange

En annan färgkombo som funkar fint med lila och svart som (lite tjatigt, jag vet) verkar vara höstens kulör – är orange. Titta här, en inspirerande bild på en arbetsplats som jag sprang på via Emma. Kanske djärvt, men i små doser funkar det även för en vitkramare som mig.

Foto: skärmdump från Emmas designblogg

Kategorier:

Kommentarer

 • Skönt Hemma skriver:

  Även jag är en en "vit" person, men den här kombon gillar jag. Och se så fin Jielde lampan är i sammanhanget! Ligger på önskelistan 🙂

 • Siri skriver:

  Det är en snygg kombination-även om jag inte är så förtjust i orange… Är förmodligen helt ute med mitt vinröda till allt svart å grått som jag har 🙂

 • Mrs. b skriver:

  Skön inspirationsbild! Javisst, nu är det rätt uppenbart att lila är höstens trendfärg. Och automatiskt när det syns överallt blir man lite trött. Men nej, jag ska inte falla i den fällan. Jag har ju haft lila i tankarna sedan förra hösten. Så gärna lite lila till mig i höst, tack! 🙂

 • Kungen på klippan skriver:

  Äggetminiatyren är att dö för!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Sjukt snyggt om du frågar mig. Själv hoppar jag helst lila – men gärna orange! 🙂

 • Visst är det fint med orange! Jag har helt fastnat för färgen. Kolla nya tapeten från Décor Maison på min blogg – visst är den fin! Och i en husvagn 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *