Annons

Svart, lila och orange

En annan färgkombo som funkar fint med lila och svart som (lite tjatigt, jag vet) verkar vara höstens kulör – är orange. Titta här, en inspirerande bild på en arbetsplats som jag sprang på via Emma. Kanske djärvt, men i små doser funkar det även för en vitkramare som mig.

Foto: skärmdump från Emmas designblogg

Kategorier:

Kommentarer

 • Skönt Hemma skriver:

  Även jag är en en "vit" person, men den här kombon gillar jag. Och se så fin Jielde lampan är i sammanhanget! Ligger på önskelistan 🙂

 • Siri skriver:

  Det är en snygg kombination-även om jag inte är så förtjust i orange… Är förmodligen helt ute med mitt vinröda till allt svart å grått som jag har 🙂

 • Mrs. b skriver:

  Skön inspirationsbild! Javisst, nu är det rätt uppenbart att lila är höstens trendfärg. Och automatiskt när det syns överallt blir man lite trött. Men nej, jag ska inte falla i den fällan. Jag har ju haft lila i tankarna sedan förra hösten. Så gärna lite lila till mig i höst, tack! 🙂

 • Kungen på klippan skriver:

  Äggetminiatyren är att dö för!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Sjukt snyggt om du frågar mig. Själv hoppar jag helst lila – men gärna orange! 🙂

 • Visst är det fint med orange! Jag har helt fastnat för färgen. Kolla nya tapeten från Décor Maison på min blogg – visst är den fin! Och i en husvagn 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.