Annons

Premiär för Sandras inredningsauktion

Visst är det inspirerande med alla idéer som florerar i bloggvärlden. Och en del blir det till och med företag av. Inredningsbloggaren Sandra som tidigare hade Tjohalias blogg, numera inspirera mera, har i dagarna gjort slag i saken och lanserat en idé – som hon jobbat med det senaste året. Inredningsauktion.se heter den och är precis vad namnet antyder; ett ställe där olika företag kan lägga ut auktioner med produkter inom design och inredning och där du som köpare har chans att fynda kvalitetsprodukter. Kul! Sandra, jag önskar dig ett stort lycka till med din auktionssajt!

Kategorier:

Kommentarer

 • Skönt Hemma skriver:

  En jättebra och kul affärsidé från Sandra. Önskar henne all lycka till!

 • Linda skriver:

  Bra idé. Alltid kul när något nytt dyker upp. Får hoppas att det går bra 🙂

 • Betina skriver:

  Vilken rolig idé, hoppas det går bra för henne! 🙂

 • Magnus skriver:

  Roligt med idéer som kommer ur ett intresse. Tycker det låter smart.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.