Annons

Nyheter från Himla

Ett annat svenskt textilföretag som verkligen har lyckats etablera sig de senaste åren är Himla. Sortimentet har blivit tydligare och deras nya shop-in-shop-lösningar gör det enkelt att få en känsla för hur produkterna kan kombineras redan ute i butiken. Nu har de släppt höstens katalog på webben, precis som andra textilföretag i branschen. Här syns också mycket purpurlila och lavendel, svarta kontraster och smutsiga pasteller. Snyggt. Vill du se mer, klicka här. Jag gillar också hur lagom diskret Himla märker upp sina produkter med loggan. Men där är jag kanske lite reklamskadad. Är det något ni tänker på? Hur lapparna med ett varumärkes logga är placerat på handdukar, sängkläder och kuddar?

Foto: kollage av pressbilder Himla

Kategorier:

Kommentarer

 • Tänk också på Himlas skickliga stylister som varje är lyckas fånga produkternas färgskala på ett alldeles fantastiskt sätt i de välkomponerade bilderna. Vet dock inte vem det är vet du?

 • Saber skriver:

  Lila & purpurfärgad inredning i olika nyanser kan vara väldigt vackert i rätt miljö

 • Både Himla och Mimou har väldigt skickliga stylister som får fram det bästa av produkterna. Märkets visuella profil blir mer och mer viktigt känns det som. Jo, jag tänker också på loggor. Less is More gäller generellt tycker jag. Just på prydnadskuddar föredrar jag helt klart utan någon påsydd liten lapp. Sedan angående shop-in-shop. Visst kan det vara en fördel att få hela konceptet presenterat för sig, men jag håller med Charlotte Pettersson i senaste Sköna Hem. Det blir lite anonymt och själlöst med samma koncept överallt. För- och nackdelar med allt i vanlig ordning :).

 • Härlig höstinredning, kram Marie på MINANA DESIGN

 • Anette skriver:

  ÅH, vill ha allt!

 • Proforma skriver:

  Mycket snyggt… och så behagliga färger! Första bilden är ljuvlig!

 • annami skriver:

  Oj vad fint. Den där järnsängen skulle jag allt vilja ha i min trädgård. Med massa kuddar och kviltade täcken med rosor på.

 • Anna Johansson skriver:

  Stör mig otroligt på Ceannis som inte har logga på sina kuddar.

 • C skriver:

  Hej, har hittat hit nyligen, är ju supernyfiken på hur du bor, har du nåt inlägg om det! får man se lite bilder? annats, grym blogg!!!!!!!!!!!!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Härliga färger och fina material. Visst gör märkningen mycket för känslan. 🙂

 • Sara skriver:

  Jag tänker absolut på labels, lappar och loggor. Det gör jättemycket för helheten och känslan av kvalitet. Jag skriver känslan för det är ju inte det samma som att produkten ÄR av bra kvalitet utan mer en del av imagen. Diskreta loggor är min kopp te, på bäddtextil tycker jag att GANT verkligen lyckats. Känns fräscht, stilrent och exklusivt.

 • Himla är en favorit. De har verkligen lyckats med sina bilder, vilken känsla det är i dem.

 • Mrs. b skriver:

  Tack för hösttipset! Jag har redan spanat in en Himla-favorit som jag vill klämma på live.
  Lappar på just kuddar vill jag helst ska vara diskreta. På handdukar känns "loggor" mer ok, fast givetvis att det är snygga sådana.

 • Siri skriver:

  Dom gör verkligen fina grejer! Bilderna säger så mycket om deras kvalitte´ tycker jag!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.