Annons

Nyheter från Hemtex

Okej, nu börjar purpurlila synas bland höstnyheterna hos så många återförsäljare att mina fingrar inte räcker till för att räkna. Senast i raden? Hemtex. De bullar också upp med kuddar, plädar och gardiner i höstens hetaste kulör. Kan vi konstatera att det är färgen som gäller i år? Purpur, lavendel, syren, smutsigt pastellig och ja… lila i alla de former. Ihop med turkost blev det en riktigt lyckad kombo.

Foto: skärmdump Hemtex

Kategorier:

Kommentarer

 • Anette skriver:

  Åh så snyggt!

 • Proforma skriver:

  Ja, det var väldans så mycket lila det är! Och turkos… eller petrol om man vill.

 • Linruz skriver:

  Mmmm färgern tilltalar mig vekligen. Så snyggt!
  kram Lina

 • Iris skriver:

  Jag älskar smutsiga pasteller, denna hösten kommer passa mig alldeles utmärkt 🙂

  kram /iris

  ps. Har du hört något mer angående min vinst? ds.

 • Bee skriver:

  Lila? Gäsp..

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *