Annons

Nyheter från Hemtex

Okej, nu börjar purpurlila synas bland höstnyheterna hos så många återförsäljare att mina fingrar inte räcker till för att räkna. Senast i raden? Hemtex. De bullar också upp med kuddar, plädar och gardiner i höstens hetaste kulör. Kan vi konstatera att det är färgen som gäller i år? Purpur, lavendel, syren, smutsigt pastellig och ja… lila i alla de former. Ihop med turkost blev det en riktigt lyckad kombo.

Foto: skärmdump Hemtex

Kategorier:

Kommentarer

 • Anette skriver:

  Åh så snyggt!

 • Proforma skriver:

  Ja, det var väldans så mycket lila det är! Och turkos… eller petrol om man vill.

 • Linruz skriver:

  Mmmm färgern tilltalar mig vekligen. Så snyggt!
  kram Lina

 • Iris skriver:

  Jag älskar smutsiga pasteller, denna hösten kommer passa mig alldeles utmärkt 🙂

  kram /iris

  ps. Har du hört något mer angående min vinst? ds.

 • Bee skriver:

  Lila? Gäsp..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.