Annons

Nyheter från Cult Design

Sent igår var jag på Madonnas andra konsert på Ullevi, tillsammans med min kompis Lovisa Persson, som är formgivare på Cult Design. Då fick jag också veta att Cults nya höstkatalog har släppts på webben. Det måste jag ju passa på att tipsa er om, innan jag springer till jobbet idag. För den här katalogen är nog den roligaste från dem på länge. Jag gillar att Marita tar plats och berättar om årets mönster och att man kan följa deras tolkning av Paisley- och Folkloretrenden med Cultmåt mätt. Extra kul med det ryska också, eftersom Madonna hade ett eget inslag i showen med musik och kläder på just det ryska Folklore-temat. Och du. Gissa årets huvudfärg? Purpurlila. Jag anar en trend!

Foto: skärmdump från årets katalog Cult Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Så lustigt, jag hade precis kollat igenom deras katalog på nätet när jag klickade mig in på din blogg och fick läsa om det jag också såg; helt galet mycket lila! Jag är inte överförtjust i Cult, men denna höst fanns det ett par godbitar tyckte jag!

 • Monika skriver:

  Tack för tipset! Har beställt hem en katalog och ska frossa i den när den kommer! 🙂

 • hanna skriver:

  Jobbar i klädbutik och kan meddela att lila fortsätter stort där ett tag till:). En kul färg både för kläder och inredning eftersom den kan bli allt från flickig till rockig till lyxig:)

 • Nilla skriver:

  Jag tittade just på det igår. Finns mycket fint!

 • Martina skriver:

  Kul! Ska jag ta o bläddra i sen!

 • Lina skriver:

  jag var oxå på madonna igår. helt magiskt!

 • Själv har jag börjat tröttna ngt på Cult, men får ta och kolla in nyheterna, kanske fastnar för det igen.

  Kan tänka mig att Madonna var bra, hade gärna sett henne live.

 • Den biten av Madonnas konsert var kul. Resten liknande mest en stor blinkande ravefest – MEN roligt som sjutton hade vi ändå! 🙂

  Cult ja! Jag tyckte de hade en del godbitar. De vart bättre nu än de varit på länge, kul!

 • Lizaoop skriver:

  Tåänk så bra, när jag målat rosa i köket kom en massa rosa cultprodukter å nu när det blev plommonlila i vardagsrummet kommer den färgen, de måste ju ha tänkt på mig hela tiden… ;0) haha!

 • Anette skriver:

  Ja Cult har mycket fint nu till hösten som jag vill sätta klorna i 😉

 • Skönt Hemma skriver:

  Verkar bli mycket lila och purpur i butikerna i höst och vinter. Är inte så mycket för den färgen men kanske jag blir omvänd nu när jag får se alla fina produkter och inspirationsbilder 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.