Annons

Intervju i RUM

Missa inte mig i senaste numret av den svenska inredningstidningen RUM, där jag svarar på frågor om favoritbutiker på webben. Du hittar mig på sidan 19. Jag har inte läst tidningen särskilt många gånger innan jag blev intervjuad, men blev riktigt imponerad av det här numret. Kul med ett magasin som vågar vara lite udda i den annars ganska likformade floran av design- och inredningstitlar.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Ska kolla efter den i affären senare idag, vilka är dina favvotidningar inom inredning/design annars Frida ???? kram Marie på Minana Design

 • Trodde att jag hade ganska bra koll på inredningstidningar, men "Rum" har jag tydligen missat, ska absolut titta efter den idag.
  //Åse

 • Veronika skriver:

  Ojoj, hade jag faktiskt aldrig sett men kanske man ska spana in den tidningen då 🙂 Ha det toppen!

 • Inspirera Mera skriver:

  Vad roligt, den tidningen måste jag köpa!
  Kram Sandra

 • J o h a n n a skriver:

  Va roligt! Kanske ska ta och köpa den. =) Kram

 • Marie B skriver:

  Hej.

  Slukar inredingstidningar, men den där var ny för mig.

  Har kollat efter den, men inte hittat den någonstans. Har du något tips om var jag kan hitta den i stockholm?

  Tack.

  /Marie

 • hanna skriver:

  Marie, detta nr har nog bara inte hunnit nå tidningshyllorna än i så fall. den brukar finnas på press stop, pressbyrån etc!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.