Annons

IKEA på Liljevalchs och Youtube

Nu är det snart sista chansen att se den stora utställningen om IKEALiljevalchs (pågår t o m. den 30 augusti). Har du inte möjlighet att åka dit, missa inte att kolla in den roliga filmen som visar hur man tänkte och byggde upp det som visas på plats i Stockholm. Klicka på bilden för att komma till Youtube, eller bara på play nedan så kan du se den direkt i bloggen.

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Tack för tipset!

 • Anna-Karin skriver:

  Kul idé att dom hade vänt på bordslampan "Lykta" och gjort taklampa av den.

 • Maria Karlsson skriver:

  Kan rekommendera denna utställning! Speciellt intressant är det om man går med på visningen, jag lyckades bara höra halva men tycker att det ger alltid mer vid en guidad visning än om man går runt själv. Dessutom kostar katalogen bara 39 kr.

 • Anonym skriver:

  Kanon – jag ska försöka hinna med det också under nästa helg i Stockholm. Mycket som ska hinnas med; Formex, Tjejmilen, Liljevalchs.
  Filmen var bra – det finns en bra historia bakom många av IKEAs produkter, som inte gemene man känner till.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.