Annons

Frida for Everybody

Om någon hade berättat för mig vad den här bloggen skulle leda till, den där septemberdagen 2005 när jag satt i ett studentrum på 9 kvm och knapprade på mina allra första inlägg till Husmusen.blogg.se så hade jag nog inte trott på ett endaste ord. Den har öppnat så många dörrar och gett mig så roliga möjligheter att jag omöjligen kan ångra något (förutom namnet då, men det ska ju snart bytas). Senast i raden av skojiga uppdrag var att stå modell för The Body Shops 30-årsjubileum. Extra kul eftersom det är ett företag som inte bara startade samma år som jag föddes (1979) utan också tillverkar produkter som tilltalar mig, både i hjärta och hjärna. Jag önskar att det fanns fler företag med samma sunda rekotänk, även i inredningsbranschen. Idag åkte en 70-talsstylad version av mig ut till drygt 80 000 brevlådor och 58 butiker i Sverige. Så vi kanske ses snart, på en Body Shop nära dig.

Foto: skärmdump av Everybody, Body Shops kundtidning.

Kategorier:

Kommentarer

 • Janne J skriver:

  Kul med en annorlunda grej! Ska skryta om att jag "känner" henne! 🙂

 • Skitbra bilder rent ut sagt, så jättekul för dej. Man vet aldrig vart vägarna bär, kram Marie på Minana Design !

 • Vilken fin bild! Hoppas du är stolt, det ska du va!

 • Skönt Hemma skriver:

  Men hallå där, värsta fotomodellen jö 😀 Gud va kul och snygga retrobilder! Väntar med spänning tills ett ex dimper ner i brevlådan.

 • Linus skriver:

  Grattis, gud va roligt! 🙂 Och vilka fantastiskt fina bilder! Man blir ju nästan lite ledsen över att 70-talet tog slut, eller hur? 😉

  Men du, jag skulle nog kunna ge dig ett par tre till otroliga profetior med din blogg/foto/skribent-gärning i botten. Du har helt säkert många fler underbara händelser och möten att se fram emot! Som man brukar säga: "Ljuva framtid, allt är ännu ogjort!"

  Kram
  /Entreprenören

 • Anna-Karin skriver:

  Grattis till uppdraget och bilderna som blev jättefina!

 • Linruz skriver:

  Snygging då…..ska bli kul att du kommer hem till mig och hälsar på!!!
  Kram

 • Mrs. b skriver:

  Vad häftigt! Grattis till fina modelluppdraget – bilderna ser jättefina ut!

 • Malin skriver:

  Jisses så vacker du är människa!!!:) Måste vara skoj att få modella för Body Shop. Det ska bli spännande att se vad bloggen får för namn sen…Jag kan tänka mig att du har några förslag att välja mellan…

  Förresten… Nu har jag dragit nytta av tävlingen du arrangerade och tagit in Serholt som några önskade där. Nu hoppas jag att det ska gå bra…

  Ha det så bra! Kram Malin

 • Wow, och du är ju strålande vacker! 🙂

 • Anonym skriver:

  Säger också wow så snyggt! Både bilderna och modellen, superkul Frida GRATTIS säger jag och hoppas få se mer av tidningen.

  Kram

 • Veronica skriver:

  Fick hem tidningen i brevlådan idag. Du är jättefin och jag älskar din blogg! Håller med dig, att vara bloggare öppnar många dörrar och möjligheter, det är underbart! 🙂

 • Maria skriver:

  Vilka fantastiskt fina bilder! Du måste vara supernöjd. Och du passar verkligen i 70-talsstilen. Grattis till det roliga jobbet!

 • EVA skriver:

  GRATTIS till det roliga jobbet ! Du är ju hur snygg som helst…

  ***
  KRAAAM EVA

 • Sara skriver:

  Wow vad häftigt! Jag vet-i-sjutton om jag hade känt igen dig på direkten om jag sett tidningen först. Vad kul och vad passande med två 30-åringar 😉

 • J o h a n n a skriver:

  Åh så roligt! Vilka fina bilder!

 • Annika skriver:

  Kul! Så du modellar nu också! 🙂 Jättefina bilder!

 • Anna Johansson skriver:

  Grattis på "30-året"!

 • Så skojigt! Coola bilder blev det också.

 • Lilla jag skriver:

  Vilket roligt uppdrag! Stort grattis 🙂

 • smäm skriver:

  du är ju bara såå snygg!

 • Johan G Noberg skriver:

  Väl förtjänt utan tvivel. Gillar verkligen din blogg.

 • Ebba von Sydow skriver:

  Snygg, snyggare, Frida!

 • Proforma skriver:

  Vad kul, Frida! Grattis! Undrar just hur många fler liknande uppdrag du får med dom bilderna!

  Irene

 • Inspirera Mera skriver:

  Åh vad roligt. Du ser urtjusig ut 🙂
  Kram Sandra

 • Malin skriver:

  Det skulle din blogg heta – Frida for everybody!

 • Frida skriver:

  Tack snälla för alla uppmuntrande kommentarer! Det var lite läskigt, men också väldigt kul, att göra modelldebut i 30-årsåldern. Ha ha! 🙂

 • Lina skriver:

  you rock!

 • Monika skriver:

  Åh, så roligt! Grattis! Snygg och duktig! Håller med Malin att din blogg borde heta så: Frida for everybody! Fast det kanske vore att sno ett namn från en body shops vara…

 • Maria skriver:

  Oj, supersnygg! Vilket roligt sätt att minnas sitt eget 30-årsfirande dessutom!

 • fia skriver:

  ja den kom i brevlådan igår och jag vart så glad för jag gillar verkligen bodyshop. att dte va du på om slaget hade jag inte aning om det gör dte hela ännu roligare , och du är jätte fin på bilden . kul.

 • Linda skriver:

  Så himla roligt, grattis!! Jag minns fortfarande när du startade, tiden går fort. 🙂 Du är jättefin och vacker på tidningen!

 • M som i Mari skriver:

  Jag fick hem en strålande vacker Frida i min brevlåda iår! Tack för att DU förgylde min dag!

 • Anette skriver:

  Kul och så söt du är!

  Såg i tidningen Glamour att man får 30% rabatt på alla de där 30 varorna sept-okt med kupongen som följer med!!! Här ska shoppas 😉

 • Betina skriver:

  Å vad roligt för dig! 😀

 • Vardagstugg skriver:

  jättefina bilder och en supersnygg klänning som du hade på dig!

  Annelie

 • Annette skriver:

  Så kul!!! Du är jättefin på bilden!

  Kram Annette

 • Lina skriver:

  Så kul och helläckra bilder! Riktigt retromodernt och sicken pingla du är! 🙂

  Kram

 • Anna skriver:

  Se där…du har tränat ser jag

 • Fia skriver:

  Du är fantastiskt vacker, Frida! Och vad fina bilderna blev! 🙂

 • Jess skriver:

  Ååh va trög jag är! När jag fick reklamen från BodyShop tyckte jag att jag kände igen ansiktet men kunde inte placera det.. och det va ju du! Skoj=)

 • zerendipity.se skriver:

  vad häftigt! jag va runt och klickade lite på andra bloggars länkar. då kom jag hit! och det är ju DU! på omslaget! 😀 (har tidningen här hemma och har funderat på att kolla in din blogg, men aldrig blivit av!)

  jättefin blogg iaf! inspirerande!

  ha de!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.