Annons

Formex del 1 – pressfrukosten

Nu är jag hemma från Formexmässan igen. Spenderade två dagar i Stockholm utan kamerakabel, därav radioskuggan de senaste dagarna. Det kändes inget kul att uppdatera utan foton. Har en hel del bilder att ladda upp och visa, men ska fota ett bröllop idag så jag tar det pö om pö. Här kommer del ett i min rapport. Vi börjar vid pressfrukosten. Varje torsdagmorgon innan mässan öppnar bjuder Formex in de drygt 700 journalister som bevakar eventet till en maffig pressfrukost. Förväntningarna är alltid höga, och på något vis lyckas arrangemanget överträffa dem gång på gång. I år var det Rune Kalf Hansen som stod för menyn, som hade ett genomgående ekologisk tema. Basilikajuice, youghurt med ekologiska blåbär, morötter och kålrötter, Fair Trade choklad och blommor från naturen. I restaurangen syntes spår från årets tema – Vintage Travel. Och efter kalaset bjöd Formex in ett antal bloggare för att tycka till om kommande satsningar. Ett kul och bra initiativ från mässarrangören tycker jag.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin Björling skriver:

  vi är där idag och ska shoppa loss till mammas affär men så mkt vintage och travel blir det nog inte, utan snarare; leksaker, smycken och en jäkla massa ljusstakar … som vanligt.

 • Lina skriver:

  Vet ju inte hur det smakar, men det ser aptitretande ut – gillar färgerna i årets tema mycket!

  Lycka till framför brudparet!
  Kram
  //Lina

 • Hej Frida!
  Vad roligt att läsa om pressfrukosten, jag skulle också varit där men kunde inte komma. Hoppas bloggmötet gick bra, det kunde jag inte heller medverka på.
  Idag ska jag till mässan och rapportera på min blogg.
  Trevlig helg!

 • J o h a n n a skriver:

  Så roligt med dina rapporter från Formex! Ha en trevlig helg! Kram

 • J o h a n n a skriver:

  Oj min länk hoppade bort.

 • Lycka till med bröllopsfotograferingen i dag!

 • Martina skriver:

  Kul med lite uppdatering från mässan!

 • Alltid lika kul att läsa om formex, och framför allt bilderna, önskar jag kunde vara där, kram Marie på Minana Design ! Gillar den där jordgloben !

 • Hej vilken fin blogg du har! 🙂
  Fina och läsvärda inlägg.

  Ha det BÄST! // O L I V I A ♥

 • Sara skriver:

  Jag har nyss köpt mitt första fina hem, vitt och med genomgående parkett…har mkt färg lite här o var bla en svenskt tenn fond, den går i ganska klara färger där blått, rött o grönt finns med, lgh är en ganska typisk funkis lya men med högt i tak o ganska ljus….snälla Frida du är så fenomenal på detta, har d tips på en snygg lampa man kan ha i vardagsrummet ngt i prisklassen 2000 – 10 000 kr, jag har letar men hittar inte riktgt rätt. Du är så inspirerande! Mvh S

 • InneoUte-Malin skriver:

  Låter onekligen som om man missade något. 🙂

 • Siri skriver:

  Vilka härliga bilder!
  Skulle så gärna ha velat vara där!
  Kram!

 • Kinna skriver:

  Vilken jättebra "rapportering" från Formex. Jag hann själv inte alls med lika mycket. Tack för fina bilder och inspiration.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.