Annons

Elvine – Creators Inn Stockholm

Svenska streetwearmärket Elvine tar nya grepp för att sprida kännedomen om sitt varumärke bland rätt personer. Detta genom att öppna minihotell med gratis logi åt kreatörer under namnet Creators Inn by Elvine. Är du alltså formgivare, konstnär, författare, skribent eller liknande och ska besöka Stockholm eller Göteborg så får du bo gratis i deras regi. I snyggt formgivna miljöer. Först ut var ett rum hos det kreativa kollektivet LAT på Lindholmen i Göteborg. I sommar har de även öppnat ett "hotell-i-hotellet" på nyhippa Scandic Malmen vid Medborgarplatsen i Stockholm. Smart! Tanken är alltså att kreativa individer ska kunna få en gratis fristad en natt eller två. Men det gäller också att ha en bra anledning till besöket i staden. Man måste ansöka om lov. Utlandsgäster prioriteras, och – som de själva skriver – "att klubba med sin polare" är inte tillräckligt för att få tummen upp från Elvine. Kul, smart och enkelt koncept! Undrar om bloggare räknas in i den skaran?

Foto: pressbilder Creators Inn, från Scandic Malmen Stockholm

Kategorier:

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Coolt idé!!

 • Ah, då skall vi försöka få ett rum där nästa gång vi jobbar i Göteborg jag och Anna.

 • Vilka nya kreativa idéer. Synd bara att man inte hör till de kategorierna. Gillar kartväggen, mina hemmatrakter.

 • Du Frida som har koll på läget. Jag är på jakt efter ett tyg (egentligen en panelgardin men nöden har ingen lag, jag får sy själv om så är fallet), där huvudfärgerna är höstens härliga purpurlila och grönt, gärna åt det limegröna hållet (har köksstolar i den färgen nämligen) men inte i en jättestark nyans. Har två snygga gröna vaser på köksbänken och fick en aha upplevelse när jag placerade två purpurlila krukor framför. Vilken kombination! Superhärlig! Så nu är habegäret stort att låta dessa två bli höstens färger här hemma. Men det var lättare sagt än gjort att hitta textilier i dessa båda färger, det kanske bara är jag som tycker att det är snyggt 😉

 • Bröllopsbloggen skriver:

  frächt… bra idé 🙂

 • Vilken kreativt galen idé, kul att läsa om sånt här, kram Marie på MINANA DESIGN

 • Rolig idé – undrar hur det fungerar "bakom kulisserna". "There's no such thing as a free lunch" och allt det där.

 • Ella skriver:

  Liknande säng som var på hotellet där vi bodde i Thailand. 🙂

 • Anonym skriver:

  Wow, great hotel! Would love to go there soon. Do you also have any tips for Copenhagen? I will be traveling to Denmark by next week.

  Thanks in advance!

  Lise M.
  Urban Style Vibes
  http://www.urbanstylevibes.blogspot.com

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.