Annons

Auktion av skyltex. på Svenskt Tenn

Bor du i Stockholm får du inte missa att Svenskt Tenn snart auktionerar ut sina visningsmöbler och skyltex. Om jag bara hade haft möjlighet hade jag hängt på låset. Jag är verkligen galet förtjust i deras grejor. Även om många av mina vänner anklagar stilen för att vara konservativ och lite småborgerlig, så är många av Svenskt Tenns möbler riktiga klassiker numera och därmed kloka investeringar som håller i all evighet. Och jag kan inte hjälpa att jag gillar just det. Långsiktighet. Så, har du vägarna förbi Strandvägen de närmsta dagarna – kolla in utbudet redan nu och spana in dina favoritobjekt. Själva auktionen äger sedan rum på måndag den 24 augusti från kl.18.30. Lycka till!

Foto: pressbild på utställningsmöblerna som ska auktioneras ut

Kategorier:

Kommentarer

 • Tycker också jättemycket om deras möbler! Tyvärr bor jag på helt fel håll men jag hoppas att andra kan dra nytta av ditt tips!

 • Luned skriver:

  Aldrig tidigare har jag så ångrat att jag inte bosatt mig i Stockholm… 😉

 • InneoUte-Malin skriver:

  Det är väl smart att vara långsiktig om man inte är gjord av pengar vill säga. Låter som ett gyllene tillfälle att fynda – om än för rätt dyra pengar. 🙂

 • AnnaJess skriver:

  ljusstakarna FLOW är en storfavorit. En fin kärleksgåva som kommer leva med mig hela livet. Istället för att jag köper nya varje säsong.
  Är också ett fan av långsiktighet!

 • Ebba von Sydow skriver:

  Japp, självklart är jag där – var där på visningen första dagen. Misstänker dock att den kan bli superdyrt, trots att flera av möblerna var rejält slitna… ;(

 • Anna skriver:

  Åh, det kanske vore något! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.