Annons

5 snabba nyheter

Med anledning av namnbytet har jag släpat efter lite i nyhetsrapporteringen. Här är därför en snabb scanning av de fem roligaste pressreleaserna som ramlat in i mailboxen senaste tiden:

– Modeskaparen Lars Wallin kommer att ta fram en limited edition säng samt en couture kollektion sängkläder och morgonrockar för sängtillverkaren Carpe Diem. Lanseras i höst!
– I juli öppnar en unik utställning i samarbete med Kosta Boda, på NK i Göteborg. Lagom till turisternas intåg i stan. Kolla in NK’s skyltfönster på Östra Hamngatans under nästa vecka!
– Mark Levengood och Höganäs Keramik samarbetar till förmån för UNICEF. De har tagit fram en mugg som ska säljas i Iittalas outletbutiker och hos Höganäs Keramiks återförsäljande butiker i sommar, för att finansiera ett projekt för barns rätt till rent vatten. Muggen kostar 129 kr
– I höst öppnar Svenssons i Lammhult (som idag bara finns i Lammhult och Göteborg) en filialbutik i huvudstan. Totalt 1500 kvm möbelbutik i Sickla Köpkvarter, Stockholm.
– Vill du vinna en ny design-TV? Philips utmanar alla på Twitter. Här kan du tävla om en Ambiligt 29:1!

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag är ett stort fan av både Mark Levengood och Höganäs så därför var det kul att de båda samarbetar. Mönstret känns dock ganska långt från Höganäs tycker jag men gillar det ändå. Det är ju för en god sak.

 • Anna Johansson skriver:

  Wallin gör ju allt från smink till sängar nu. Han har många "S" i rockärmen 😉

 • Sandra skriver:

  NKs samarbete med Kosta Boda lät lite spännande. Jag ska hålla utkik på NK! 🙂

 • Ja, de har verkligen gått miste om något, Stockholmarna, när de inte har Svenssons. En fantastisk butik!

  Petra- designfragment.

 • Bröllopsbloggen skriver:

  härligt härligt kan muntra upp en efter meskedet om michael

 • Cicci skriver:

  Kan varmt rekommendera Hauges glas i Småland, som gör bl a en jättesöt serie med ett litet lingon på kanten – av returglas! Har precis beställt till försäljning i butiken av honom:

  https://www.glasweb.se/hauge/

 • Att Svensson skulle öppna i Stockholm visste jag, men inte att det var i Sickla. Vad glad jag blir av att det blir i just i Sickla för jag bor ju granne med köpcentret. Det kan bli dyrt 😉

 • Skönt Hemma skriver:

  Ha en skön sommar! Nu tar jag lite sommarlov 🙂

 • Sandra skriver:

  En liten sjuk fråga googlade på pälsängrar…är intresserad av en lägenhet..men hörde att den hade sånna blev tveksamm..Fick upp din blogg och att du skulle flytta till en lägenhet som hade sånna..Hur gick det? Försvann de ur lägnheten? Eller kom de tillbaka? Tacksamm för svar

 • my skriver:

  Kikar in..
  Vilken fin blogg du har 🙂
  Hoppas allt är bra med dig?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.