Annons

Heldag hos Svenssons i Lammhult

Om ni undrar varför det var så tyst här på bloggen igår så beror det på att jag gjorde en resa till Lammhult tur och retur, för att hålla en inspirationsföreläsning inför några av inredningsbranschens viktigaste leverantörer. Jag blev inbjuden till Svenssons i Lammhults moderskepp, den stora möbelbutiken i Småland, som är själva navet i deras verksamhet. Och vilket möbelvaruhus det är sedan. jag hade kunnat stanna där precis hur länge som helst och var farligt nära att nappa på erbjudandet att flytta in i deras visningslägenhet. Så mycket fint, koncentrerat på ett och samma ställe. Det där är ett givet besöksmål i sommar, jag vill tillbaka snart igen! Dagen bjöd också på relativt fint väder, jordgubbar och en smarrig efterrätt, nya kontakter och givande prat om inredningsbranschen. Jag ska visa fler bilder senare idag, men nu måste jag ruscha vidare på möten och ta itu med högen av visitkort som väntar på uppföljning. Ha en fin dag så länge, så ses vi igen ikväll.

Foto: Frida Berglund och Johan Swedenborg

Kategorier:

Kommentarer

 • Nu var det några år sedan jag var på Svenssons, men jag håller med. Ett mycket fint utflyktsmål med det lilla extra samlat på ett och samma ställe. Spännande med ditt föredrag. Det låter som om Du har fullt upp med roliga saker. Ha en fin dag!

 • KREATIVA DESAJNA skriver:

  Nu vet jag vad jag ska åka i sommar som ett litet utflyktsmål !

 • Skönt Hemma skriver:

  Tack för tipset, har själv aldrig varit där men nu lär det bli ett besök där i sommar.

  Wow vilken rolig vardag du har 😀

 • InneoUte-Malin skriver:

  Ska faktiskt till de krokarna i helgen – men jag misstänker att barnen blir besvikna om vi ställer in besöket i Astrid Lindgrens värld och drar till Lammhult istället. 🙂

 • Martina skriver:

  åh, vill också dit! Blev nyfiken vad det är i glasen med jordgubbar? 😉

 • Deet får nog bli en tur till Svenssons när vi besöker min syster i sommar. 🙂

 • Karolina skriver:

  Läste på din twitter att du köpt en ny ljudanläggning från Bose. Blev genast nyfiken eftersom jag själv är ute efter högtalare till min iPod. Vad heter den?

 • Sandra skriver:

  Det ska jag ha i åtanke då sommarens utflykter ska planeras. 🙂

  Vad kul med nya kontakter! Det kan man aldrig få för mycket av :).

 • Jenny skriver:

  Vad kul det skulle vara att lyssna på dig någon gång, skriv gärna i din blogg om du ska ha ngt för "allmänheten" en dag.. Du verkar ha fullt upp =) förstår om du inte ha tid för ett besök i Borås mot slutet av veckan, du får ha det så bra!

 • || p e r l a n skriver:

  Där hade man ju gärna suttit och lyssnat.. och ätit litee jordgubbar.. För att inte tala om att shoppa loss.. Jag vet inte hur många gånger jag har susat förbi varuhuset när man ska uppåt landet.. Och inte en enda gång har jag tagit mig tid att stanna.. Skam på torra land! Det får bli ändring på det (:

 • Inspirera Mera skriver:

  Åh vad roligt och vilken fin blus du hade på dig!

 • Peter skriver:

  Grymt! Jag har själv en intressant grej på G, så det kanske blir att boka "Inspirations-Frida" för en föreläsning. Återkommer helt klart om det! /Peter

 • Speja skriver:

  Ja, det är verkligen en butik som samlar det mesta av det bästa. Måste också ta mig dit snart igen!

 • Linda skriver:

  Åh vad jag blir sugen av den där bilden! Ser så gott ut! 🙂

 • Lina i Umeå skriver:

  Kan du inte filma din föreläsning näsa gång?

 • Radhushumlan skriver:

  Jag blir så inspirerad av dig att det spritter i kroppen.

 • Tobias skriver:

  De där jordgubbarna såg riktigt goda ut

 • Caroline skriver:

  Det vita i glaset var vaniljpannacotta. Alla är välkomna till Lammhult i sommar. Utställningen sprudlar av nyheter blandat med klassiker. Kan också nämna för den som har svårt att ta sig till Lammhult att vi till hösten kommer finnas även i Stockholm. Håll ögonen öppna! Tack också Frida för ett mycket inspirerande föredrag.

 • Anna Johansson skriver:

  You go girl! Nästan bara män i publiken ser jag 😉 Bra, de kan behöva en reality check om vad vi kvinns gör på webben…. He he!

 • Jannice skriver:

  ahhh.. så intressant det lät!! Må väl!

  Jannice

 • Ah, vad kul att du blev inbjuden! Heja Frida, du är bäst!

  PS Jag är också ute efter högtalare till min ipod men kunde inte följa länken…..

 • Ulla-Bella Sekreterare skriver:

  Hej Frida! Jag har följt dig sporadiskt genom åren och mer frekvent nu på senare tid. Du verkar ha "repat dig" bra efter en tuff och turbulent vår!(Skönt) Nu är heller inte almanackan tom längre, antar jag… 🙂 Tycker du är inspirerande, tuff och superbra. Hejja dig!

  Kramar från Ullis

 • Anna-Karin skriver:

  Vad spännande det hade varit att få lyssna på dig Frida. Om det blir något publikt i Göteborg någon gång kan du väl hojta till?

 • Anna skriver:

  Vad fin du är Frida! Kul att se dig i lite färg och inte bara svart 😉

 • marie skriver:

  Vilken fin blus du har!!! Undrar vilket märke? Ha en skön sommar!

  /Marie

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.