Annons

Hjälp mig byta namn på bloggen – vinn 15 000 kr

Som några av er kanske känner till finns det ett annat företag som bedriver verksamhet under namnet Husmusen. Och de säjer inte inredning. För att undvika fortsatta förväxlingar mellan min blogg och det andra företagets verksamhet har jag beslutat mig för att byta namn. Jag har funderat och funderat, men kört fast. Totalt. Därför tänkte jag ta hjälp av er läsare. Det sitter ju en massa kloka människor och läser min blogg runtom i landet varje dag och någon av er kanske också har ett bra förslag som kan lösa mitt problem. Vad ska den nya sidan heta? För att belöna den som hittar på ett lämpligt namn, och för att uppmuntra ert engagemang, tänkte jag utlysa en tävling. Den som bidrar med det bästa namnförslaget har chans att vinna ett presentkort på 15 000 kr från Svenssons i Lammhult. Fundera ut ett nytt namn som fångar kärnan och känslan i min blogg och maila det sedan till mig på [email protected] så snart du kan! Tävlingen pågår tills ett nytt passande namn har dykt upp, vilket innebär att tävlingen inte har något fast slutdatum.

Observera att endast mailade tävlingsförslag har chans att vinna (skriv alltså inga namnförslag i kommentarsfältet!). Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår tills ett nytt passande namn har dykt upp, vilket innebär att den inte har något fast slutdatum. Jag utser själv en vinnare och beslutet kan inte överklagas. Läs gärna mer om tävlingen och villkoren på den speciella tävlingssidan.

Stort tack på förhand, och lycka till!

UPPDATERING:
Tusen tack för alla fina namnförslag som ramlar in! Jag tar till mig alla och funderar så det knakar! Men, jag har märkt att ni skickar in väldigt många förslag som innehåller ordet "mus". Jag vill helst komma bort från det epitetet. Vilket kanske måste förtydligas. Om något ska behållas från det första bloggnamnet är det isåfall "hus". Har du skickat in ett förslag på tema råtta, mus eller liknande djur får du gärna testa igen – med en annan idé.

Kategorier:

Kommentarer

 • Oj! Nu fick vi alla husmusälskare verkligen något att tänka på. Spännande.

 • Åhh, vilken rolig tävling, ska försöka hjälpa dej med ett namn. För min egen del har jag stängt ned KREATIVA DESAJNA, pga tidsbrist. Lägger all min tid o energi på webshopen med tillhörande produktblogg.
  Kram Marie på MINANA DESIGN (f.d DESAJNA !)

 • Malin Tuvesson skriver:

  Tråkigt att du måste byta….. Du är ju husmusen !

 • Lina skriver:

  åhh vad roligt!!

 • Livet i byn skriver:

  Harkel och host, har ju råkat hamna på den sidan en gång och då tänkte jag "Vad i allsin dar…"??

  Men jag hade nog också valt att byta namn, det är ju inte alls vad du vill förväxlas med antar jag ;0)

  ~Livet i byn

 • Bröllopsbloggen skriver:

  oj va kul har jag något att grubbla på dag!

 • Martina skriver:

  Vilken rolig tävling! 🙂

 • Lena skriver:

  Förstår att du vill byta namn. Hamnade där av misstag en gång före jag hade koll på din adress. Inte så kul när man satt på jobbet, hihi.
  Tack för en superbra blogg, ska fundera på namn.
  /L

 • Jenny skriver:

  Hej Frida,

  Var inne och titta på dina foton innan, du är en duktig fotograf! Jag är på jakt efter en ny digital systemkamera, cirka 5000-7000kr, har du något bra tips på kamera som man kan "växa" med?

  TACK på förhand! Ska fundera på ett nytt namn också =)

 • FURNISH.etc skriver:

  Precis som många andra redan skrivit, så har jag också råkat komma in på "fel" Husmusen-sida. Tss! Så jag förstår att du vill byta. Nu ska jag börja fundera på namn!

 • Oj, jag hade ingen aning om vad det andra Husmusen sysslade med, men.. det vet jag nu! 😉
  Jag lovar att klura på detta!

  Petra- designfragment

 • Helen skriver:

  Spännande med namnbyte, får ta mig en funderare på om jag kan komma på nåt bra namn. Kul idé!

 • Johanna skriver:

  Jättetråkigt att du måste byta namn, du har ju som blivit husmusen med hela inrednings-sverige! Hoppas att någon pärla där ute kommer med ett lika bra och passande namn.. Förstår som många andra sagt att du vill byta!

 • niikki skriver:

  inred! in-red, rött är läckert för att snålas med!

 • yvonne skriver:

  FRInreDA 🙂

 • Anna skriver:

  Missa inte denna fina inredningsbutik som just öppnat i Vasastan, Stockholm. http://www.kandco.se

 • Hmmm, tål att tänkas på 🙂

 • Anonym skriver:

  Hej vill tipsa dig om den nya supergratissidan.
  Det bästa med den här är att här kan du få presentkort på Gina Tricot.m.m

  Lätt att värva och helt gratis
  https://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=3851

 • Nicklas skriver:

  Det är aldrig bra att byta namn när du har ett som är så bra inarbetat, men jag kan förstå dig som inte vill förknippas med det.

 • Lisbeth skriver:

  Husmusen har ju varit ett lekfullt namn på bloggen, om än obegripligt. Vad säger copy-gänget på jobbet? Namnbyte är alltid en utmaning! Tål att tänka på. Under tiden alla funderar: välkommen in och tävla om vackra och praktiska saker på bloggen https://designskolan.blogspot.com/.

 • ANNIKA G skriver:

  Nu har jag kollat och förstår varför du vill byta namn…
  Jag har funderat,funderat och funderat…kom på nåt till slut så jag har mejlat dig…hoppas du gillar min ide´??…
  kram ANNIKA G

 • Peter skriver:

  jag föreslår Fridfull

 • Fru Inredning skriver:

  Förstår dig, lite trist men. ska ta mig en funderare idag:)
  Kram Kristina

 • Hanna skriver:

  Jag är ett hängivet fan av din blogg och har följt den i alla olika skepnader. När du var på utsidan av en tidning (kan ha varit ett utskick från Beckers?) så sa min treåriga dotter: -"Titta där är Husmusen." Snacka om inarbetat namn! Jag följer med i namnbytet. Lycka till!

 • gagga skriver:

  Hela dan har jag klurat på namn till din nya blogg, medan jag krupit runt i min trädgård o rensat ogräs.Kommer att lämna flera förslag om det är tillåtet.
  Själv låter jag min gamla Gaggas blogg självdö för att inom kort återuppstå i annan skepnad.
  Kram på dig Frida!

 • Spännande och tråkigt på samma gång!

  Ska tänka till och förhoppningsvis lösa ditt problem =)

  Må gott

  Maliin

 • Skönt Hemma skriver:

  Sen jag läste det här inlägget igår har jag inte kunnat sluta fundera…hrm..tänk, tänk ;D

 • Anna-Karin skriver:

  Åhh nu blir jag lite nostalgisk och tänker på bilden där du fotades med dina fina musskor.

 • husmusan skriver:

  Ska bloggen finnas som bara en .se-adress? Dvs måste den adressen vara ledig? Eller räcker .blogg.se?

 • Havis skriver:

  Första gången jag skulle till din sida råkade jag hamna lite fel… så jag förstår dig och tycker att det är ett klokt beslut. Kommer tyvärr inte på något bra just nu. Bara HusMys.

 • Madde skriver:

  "Pro forma" – för formens skull, på latin. Ja, det får bli mitt förslag. 🙂 Hoppas du fiskar upp nåt fint förslag i högen. <3 Kram!

 • Åsa skriver:

  Föreslår "Husefrid"

 • Åsa skriver:

  Eller "fridfullt" =)

 • Susanne Hedman skriver:

  "Home Feeling"

 • Anonym skriver:

  svaren på alla frågor finns på amorc.se

 • ann-sofi skriver:

  jag vill att bloggen ha heta husbonden4

 • Anonym skriver:

  några förslag (är inte intresserad av priset):

  Hem & Stil
  StiligtHem
  InredningsOasen
  StilOasen
  Stilglädje
  InredningsHörnan

 • Lena Jonsson skriver:

  Mitt förslag är:Husbus!

 • Lena Jonsson skriver:

  Eller: "Hemstället"

 • ANNIKA G skriver:

  Nu har jag kommit på ett förslag till… och mejlar dig eftersom man ej skulle skriva förslag här…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.