Annons

Ny fönsterfilm från Strössel

Det svenska designföretaget Strössel som bland annat har gjort de populära fönsterfilmerna med Pelargoner, har nu efter idoga påtryckningar från sina kunder och återförsäljare, tagit fram en liknande idé med Orkidéer. Frostade siluetter att klistra som insynsskydd på fönster och glas. Pris från 195 kr.

Foto: pressbild LAPD – Strössel

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  nä usch så tantigt

 • Den med orkidéer är mycket finare än den med pelargoner tycker jag! Men de är ju också mycket finare i verkligheten. Blir en väldigt fin effekt om man ställer riktiga orkidéer framför så det ser ut som skugga.

 • karola skriver:

  -smart och vackert! vet du att man kan rolla filmjölk på fönstren också och få en frostad look? 🙂 det har jag gjort i ett studentboende där ingången till dusharna ligger helt i stora fönster ut mot gatan… budget tips….

  ha det gott!

 • Malin Björling skriver:

  hur snyggt som helst och tar inte samma plats som Barolos insynsskydd ( som oxå är fina), och de stjäl inte så mycket ljus …

 • tina skriver:

  Jättefin…jag har funderat på den fönsterfilmen med pelargonerna….nu får jag kanske tänka om när jag sett den här! =)

  tina

 • Malin - tjusigt skriver:

  Den är lika fin som pelargonerna, om jag bara visste var jag skulle sätta den – har liksom inget behov av fönsterskydd. Angenämt bekymmer…

  Jag visar lite inspiration till hallen på min blogg idag.

 • Lina i Umeå skriver:

  Fint och kul med ngt nytt!

 • Inspirera Mera skriver:

  Vad roligt med variation!

  Kram Sandra

 • Malin Tuvesson skriver:

  OJ…. JAG VILL HA… TYCKTE OM PELARGONERNA OCKSÅ MEN ORCHIDE PASSAR MIG BÄTTRE….TACK FÖR ALLA TIPS, FRIDA. HOPPAS DIN BALKONG ÄR LIKA FIN I ÅR SOM FÖRRA ÅRET.

 • Marie skriver:

  Det här är något som jag bara MÅSTE ha till våra stora vardagsrumsfönster! Jag har verkligen letat efter just orkidéemönster, för jag är inte så tokig i pelargoner inne! 😉 TACK för tipset!!

 • Caroline skriver:

  Jättefint! Ha det bra!

 • smäm skriver:

  det finns inte ett enda fönster i hela england (förutom mitt) som inte har insynsskydd. tänk om dom kunde haft lite stil.

 • Therése skriver:

  Första fönsterfilmen som jag tyckte var snygg. Skulle behöva sätta upp något sådant för att skymma insikten till mitt vardagsrum.

 • Sofia skriver:

  riktigt snygg fönsterfilm! 🙂

 • Nina [ljuvligt] skriver:

  Den var verkligen jättefin! Jag kollade med min lokala inredningsbutik, hemma hos, och hon tog genast hem den till mig. Tack för tipset! 🙂

 • erry skriver:

  Åh, så fint! Vill ha! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.