Annons

Zona Tortona

Mässan Salone Del Mobil är lika viktig att ta del av nere på stan, som inne på själva mässområdet. En av de viktigaste stadsdelarna under designveckan är Zona Tortona, som vi besökte idag. Massor med varumärken, designskolor och spännande företag som visar sina senaste alster och bjuder på ögongodis i form av inspirerande utställningar. Här ser ni mig i full färd med att inspektera kartan och bestämma dagens rutt.

Foto: Frida Berglund och Lovisa Persson, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Petra skriver:

  bella italia! fick korn på din väska på bilden- verkar magnefico 🙂 var har du hittat den??? tell me, tell me :O))))

  (eller om du vet var man kan få tag på likande modeller) Jag har letat såååå lääänge på en sån modell :)))) gillar inte att bära väskor i handen =)))

  massa kramar å hoppas milano resan var underbar!!!

  /Petra

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.