Annons

Tack.

Stort tack för alla peppande, kloka, roliga, smarta och medkännande kommentarer, mail och meddelanden jag fått de senaste dagarna. Vilken hejarklack ni är. Tack! Jag lägger upp lite ”pausmusik” i form av en vacker bukett som jag har fått från Valentin&Byhr och passar på att hälsa till mina före detta kollegor och chefer. Ni är fantastiska. Nu ska jag ta en pepplunch på SoHo och släppa min kreativa del av hjärnan på grönbete. På återseende i eftermiddag!

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • HEJ FRIDA !

  Är man inne och läser din blogg varje dag, så är det ju självklart att man känner för dej i svåra stunder och hoppas att allt ska vara bra och att du ska vara en glad och lycklig person. Är säker på att allt kommer at ordna sej för dej, ta hand om dej, många kramar från Desajna

 • Maria skriver:

  Hej!

  Härlig bukett du fått! Tycker ändå att du verkar vara positiv trots denna tråkiga situation. Det är jättebra. Själv väntar jag besked i eftermiddag 🙁 så vi är kanske snart i samma sits.

  Hoppas allt löser sig för dig och att du får en trevlig lunch!

  Lyckosparkar Maria

 • S. skriver:

  Vännen, får jag påminna dig om ditt eget favoritcitat? Som jag till och med vet att du har inramat på väggen därhemma. Du har peppat oss med det i alla år och nu är det din egen tur:

  “There's no thrill in easy sailing

  when the skies are clear and blue,

  there's no joy in merely doing

  things which any one can do.

  But there is some satisfaction that is mighty sweet to take,

  when you reach a destination you never thought you'd make.”

 • Lina skriver:

  Vackra blommor, god mat och kreativa intryck låter som bra saker att plocka ur medicinskåpet just nu! 😉

  Kram från mig – jag håller på dig!

 • Ha det gott på grönbetet och ta hand om Dig. Venus hälsar lite extra.

 • Inspirera Mera skriver:

  Vad härligt det lät med pepplunch! Ta hand om dig, kram Sandra

 • Hotness skriver:

  Det här kanske behövdes för att du ska hamna på din rätta väg. Se det som en möjlighet, alla dörrar står nu öppna och du kan göra precis vad du vill!

  Jag håller tummarna!

 • M som i Mari skriver:

  Jag älskar SOHO!!!

  Ha det riktigt fint!

 • EvaP skriver:

  Vilka chanser du har framför dig!

 • Lisa skriver:

  Låter bra med en pepplunch!

  Lisa

 • Jenny skriver:

  Hej Frida,

  Hoppas allt löser sig snabbt och bra för dig. Jobb är säkert inget problem så mkt kontakter du måste ha! Hoppas dagen i solen har fått allt att kännas lite lättare =)

  /Jenny

 • Caroline skriver:

  Fin bukett! Ha det så bra! =)

 • Anna skriver:

  Jag skickar också styrkekramar till dig! Och lycka till med jobbsökandet, jag är övertygad om att det snart löser sig, för en sådan duktig tjej som dig.

 • Speja skriver:

  Oj, då. Här har det hänt grejer som jag har missat. Tänker inte vara hurtfrisk men min egen erfarenhet säger mig att förändringar ofta leder till något bättre, nya möjligheter. Fast det kanske inte känns så just för tillfället förstås. Och det är ju tunga saker som hänt dig på en gång. Hoppas att det som kan lösas, löser sig snabbt. Om jag representerade ett större företag skulle jag värva dig snabbt som tusan, innan någon annan hann före. Och jag tror inte jag är ensam om att resonera så.

  Kram

 • Malin Inspiration & design skriver:

  Hoppas det känns lite bättre nu. 🙂 Och vilken vacker bukett!

  Kram

 • Camilla skriver:

  Du är superduktig Frida, det företag som lyckas knipa dig kan skratta sig lyckliga! Lycka till!

 • Ann-Sophie skriver:

  Jag är helt säker på att det kommer att gå bra för dig. Det är dock tillåtet att deppa ihop några dagar innan man reser sig och borstar av dammet.

  En helt annan fråga Frida. Du tar så fina bilder. Vad har du för kamera? Jag är på G att äntligen byta kamera och skulle vilja ha några tips på en bra. Din verkar super.

  Kram Ann-Sophie

 • Inger skriver:

  Förstår att det är en jobbig period, har själv gått igenom samma sak senaste halvåret, först tog förhållandet slut och sen blev jag uppsagd från jobbet några månader senare. Skitjobbigt, inget snack om saken och just då det var som värst så var det inte alltid så lätt att vara så motiverad och positiv. Men efter att tiden har gått lite så har jag träffat en ny man som jag är så lycklig över att ha i mitt liv och har ett nytt jobb som också känns som ett bättre än det förra. 🙂 Tänker på ditt kåseri i Aktum och hur sant det var.

  Du är en sån duktig och driftig tjej så ge det lite tid att smälta så ska du se att du har flera nya dörrar som öppnas upp för dig!

  Kram

 • Tina skriver:

  Stor kram till dig Frida. Deppa inte ihop. Detta är början på något nytt! Håller tummarna för att det blir en spännande och rolig "resa" utan för mycket hinder på vägen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.