Annons

Missa inte Lovisas Milanorapport

Medan jag fortfarande knapprar på olika sammanställningar från Milano till de företag som sponsrade min vistelse där, så har mitt resesällskap (Lovisa Persson, formgivare på Cult Design) redan hunnit publicera sin skildring på Cult Designs blogg. Missa inte den! Klicka här för att komma dit och läsa mer om hennes tankar kring det vi såg. Själv har jag en galet hektisk dag idag, med många möten men jag lovar att skriva en trudelutt senare ikväll. Och en mindre intervju med mig om mina intryck från Milano kommer även att publiceras på tidningen Residences hemsida i dagarna. Så, håll utkik!
Foto: Lovisa Persson, Cult Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin - tjusigt skriver:

  Vilken härlig uteservering, med alla möjliga färger på stolar och bord. En riktig vitaminkick.

 • Skönt Hemma skriver:

  Härliga bilder! Ja du ser, du har ju fullt upp trots att du blev varslad från din anställning på byrån. Förstår att alla "sliter och drar" i dig. Du är så bra:)

 • InneoUte-Malin skriver:

  Trädgårdsmöbelna från Fermob är så fina. 🙂

 • Gunilla skriver:

  Trevlig blogg!

 • Anna Johansson skriver:

  Vill se meeeeer Milano!

 • runescape gold skriver:

  Excellent post,thanks for sharing!

 • Your article very interesting, I have introduced a lot of friends look at this article, the content of the articles there will be a lot of attractive people to appreciate, I have to thank you such an article.

 • amazing pictures – thanks. since i can only judge by this (i can´t speak swedish). picture 1 reminds me of the airport in stuttgart – its a similar treelike structure

 • Anonym skriver:

  thanks for this

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.