Annons

Lunchmöte och designfrågor

Här kommer några snabba bilder från dagens lunchmöte på reklambyrån Milk som ska hjälpa mig att göra om layouten på bloggen inom kort. Visst har de inrett lite kul med tanke på sitt namn? Mjölkvita möbler och koskinn på golvet. Och böckerna förvarar de i ett avstängt gammalt retrokylskåp! Vi körde en laga-lunch-dejt på deras kontor och gjorde nudelsallad tillsammans medan vi pratade designfrågor och framtidsplaner kring den här sidan. Riktigt kul! Och peppande. Nu är jag i Borås för ett annat möte, så vi får säga på återseende senare ikväll! Ha en bra dag så länge!

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Tycker designen på din blogg är stilren o snygg. Innehållet är ju viktigaste, och dina inlägg är alltid bra o läsvärda. Men det är klart lite förnyelse på designen på bloggen skulle vara kul, ombyte förnöjer, hälsar DESAJNA

 • Martina skriver:

  Fina bilder. Låter som du haft en riktigt inspirerande och bra dag! Kul att det händer saker!:)

 • Anna Johansson skriver:

  Snyggt kontor!

 • Mia skriver:

  Gillar stilen på bloggen tycker absolut inte att det är något fel med den egentligen, diskret och behaglig för ögat!Men om jag ska önska mig något så är det, lite större bilder och kanske mer centrerat mot mitten vore en idé! Gillar den grå färgen och loggan men man kanske kan göra loggan större, för dom som inte vet vem dom hamnat hos=) Ska bli spännade att se hur det artar sig=) Kram M

 • malin skriver:

  snygg tagna bilder!

 • Åhh vad spännande! Jag har också snart nytt utseende på bloggen, ska bli väldigt skönt faktiskt :-).

 • Inspirera Mera skriver:

  Men du vad spännande! Det ska bli kul att se slutresultatet. Kram Sandra

 • InneoUte-Malin skriver:

  Ska bli kul att se den nya bloggen. 🙂

 • JaanaBanana skriver:

  Var är soffbordet ifrån? Den var ju snygg, letar efter det till mig… Kankse detta??

 • Hildur skriver:

  Låter som om du haft en riktigt bra dag! Och oj så roligt det hade fått vara att åka till Milano. Ser med spänning fram emot dina trendrapporter. Trevlig vecka!

 • Maria skriver:

  Hej! Tycker verkligen om din blogg. Den är toppen!

  Vad god salladen såg ut. Har du något recept?

 • Anna-Karin skriver:

  Alltid kul med lite förändringar även om din blogg är snygg som den är idag.

 • Caroline skriver:

  Ha, vilken kul idé att laga mat tillsammans med de man ska ha möte med. Känns som att det borde bli ganska mycket mer avslappnat då, förutsatt att nån har lite skills i köket…annars kan det nog bli jobbigt! =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.