Annons

Ha en fin Valborg!

Jag är ledsen för det dåliga blogguppdaterandet under veckan. Det har varit ett par riktigt hektiska dagar med många möten och mycket frilansjobbande efter Milanomässan. Nästa vecka blir det bättring, I promise. Så på återseende då. Tills dess önskar jag er alla en riktigt fin Valborgshelg! Själv firar jag i Skåne och bjuder på en ögonblicksbild därifrån. Lite skillnad från det MMS jag nyss fick från mina föräldrar som är i Lapplandsfjällen, där det är massor med snö och is på sjön.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • InneoUte-Malin skriver:

  Lovely Skåne! 🙂 Du verkar vara här ofta. Jag förstår dig. 😉

 • Linda P skriver:

  Vad härligt! Var i Skåne är du?

 • Proforma skriver:

  Otroligt sådan skillnader det är i vårt land! I Göteborg har det varit sommarvärme, säkert också i Skåne!

  Trevlig Valborg till dig med!

  VINN EN MENU ÖRTSTEGE, TÄVLA HOS PROFORMA!

 • Helen skriver:

  Vill önska dig också en härlig valborgs helg!

 • Martina skriver:

  Härliga bilder! Ha en fin helg!

 • Katarina Rosenqvist skriver:

  Önskar dig en trevlig Valborg här i Skåne. Som du märker är det inte bara våren som har kommit utan även sommaren! Härligt!

 • sofia skriver:

  fina bilder! 🙂

 • Lizaloop skriver:

  Kul att få fira in valborg med en riktig vår!!

 • Nilla skriver:

  Ha en skön och lugn helg!

 • Caroline skriver:

  Fina bilder. Ha det bra!

 • Anna Johansson skriver:

  Ha en in Valborg!

 • Lina skriver:

  nä fy vilka fina biler 🙂 god helg på dig frida!

 • karin skriver:

  Hej

  jag har en fråga som inte har med ämnet att göra:

  1. vilken kamera använder du – det är så fina bilder

  2. Om du fick rekommendera en espressomaskin för en "normal" konsument – vilken skulle du rekommendera då? Som blir bra kaffe och som inte är svindyr. Hade varit kul att få veta.

  tack för en bra blogg

  /Karin

 • Frida skriver:

  Hej Karin

  1) Jag använder en Canon G10 till de "snabba ögonblicksbilderna" som jag fotar direkt ur vardagen – exempelvis dem jag tagit till det här inlägget. Canons G10:a är en liten kompakt men kraftfull digitalkamera som kan ta bilder i RAW-format och som är tillräckligt smidig för att alltid kunna hänga med i handväskan. Gillar den skarpt! Kostar runt 4500 kr och finns att köpa hos bla. Cyberphoto och Scandinavianphoto. För de mer "avancerade" bilderna använder jag min digitala systemkamera. En Nikon D300 och ett antal olika objektiv. Mest flitigt använd är dock det billigaste 1.8 50 mm objektivet (det kostar runt 1500 kr och kamerahuset runt 16000 kr)

  2) Jag har själv en FrancisFrancis är supernöjd med den! Har också vänner som använder Nespressos system, och de är riktigt nöjda med sina maskiner. Vad du ska satsa på beror helt och hållet på budget och användningsområde. Kolla in http://www.Bagarenochkocken.se De har en grymt bra sajt med alla möjliga olika prisklasser på espressomaskiner och bryggare. Där får du en bra överblick av utbudet!

 • sara skriver:

  Vilken fin blogg :D!

 • Lina i Umeå skriver:

  Underbara bilder! Här är det inte så mycket vår.

 • Jätte härliga bilder! Ser ut som du har haft en bra helg!

 • coach bags outlet skriver:

  In our <strong><a href="https://www.outletbagscoach.com/">coach bags outlet</a></strong> shop, there are many <strong><a href="https://www.outletbagscoach.com/">coach bags </a></strong>for choose. The <strong><a href="https://www.outletbagscoach.com/">coach outlet</a></strong> not only bags, also the other <strong><a href="https://www.outletbagscoach.com/">coach factory outlet</a>,</strong> like the <strong><a href="https://www.outletbagscoach.com/Collection-c2.html">Coach collection</a></strong>, <strong><a href="https://www.outletbagscoach.com/Shoes-c3.html">Coach shoes</a></strong>, <strong><a href="https://www.outletbagscoach.com/Coach-Jewelry-c27.html">Coach jewelry</a>.</strong>

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.