Annons

DaMatteo och Milanotips

Imorse klev jag upp tidigt för att hinna med en långfrukost på DaMatteo tillsammans med min kompis Mattias innan jag hoppade på morgontåget och X2000 som nu ska ta mig till Stockholm. Jag flyger sedan vidare till Italien från Arlanda imorgon. Mattias hade massor med bra Milanotips, som du kan hitta på hans blogg. DaMatteo i Viktoriapassagen är för övrigt ett rikitgt litet guldkorn i Göteborg. Supermysig inredning, gott kaffe och grym frukost. Dessutom har de möblerat uteserveringen med en cool blandning av betong och Tolix. Du hittar det på Södra Larmgatan.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Jonas skriver:

  Oh, längtar tillbaka till Göteborg! DaMatteo är en liten pärla, suveränt kaffe! 🙂

 • karola skriver:

  -så smarrigt det ser ut…och jag älskar betongborden!

  Trevlig resa

 • InneoUte-Malin skriver:

  Låter som en bra början på dagen. 🙂 Ha det gott i Italien.

 • M som i Mari skriver:

  Mitt favorit café här i Götet!

 • Proforma skriver:

  Hur många gånger han man inte gått förbi där utan att ta en fika! Får testa det nästa gång!

  Ha det bra i Milano!

 • Inspirera Mera skriver:

  Tack för tipset, där ska jag kika in!

  Kram Sandra

 • chr skriver:

  damatteo har bästa kaffet i sverige!

 • Therése skriver:

  Gör stans godaste kaffe. Love it!

  Passagen den ligger i är verkligen mysig.

 • Anonym skriver:

  Åh, nu längtar jag också till Göteborg! Ser så mysigt ut… Nästa Göteborgsresa blir nog inte förrän i september men då ska jag verkligen njuta!

 • Amy skriver:

  Åh, nu längtar jag också till Göteborg! Ser så mysigt ut… Nästa Göteborgsresa blir nog inte förrän i september men då ska jag verkligen njuta!

 • Mmmm! Nu blev jag hungrig!

 • kristin skriver:

  jag måste säga att jag bara ÄLSKAR din underbara blogg!!! du och din blogg är en otroligt stor och härlig inspirationskälla, och tack vare dig hittar jag vidare till så många intressanta designers, varumärken och annat smått och gott. keep on!! stor kram

 • Hej Husmusen och dess vänner!

  Välkommen in i min inredningsbutik Kuddrummet och shoppa, mycket stort urval av kuddar från Mimou och mattor från Kateha t.ex. Just nu är det utevecka med 20% på utemöbler. Hjälp med gardiner är också en service Kuddrummet har, hör av dig för kostnadsfritt hembesök.

  http://www.kuddrummet.se

  Mvh Lotta

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.