Annons

Världens godaste sked?

Kan bestick göra maten godare? Jodå, i alla fall om du frågar mig. Sedan jag skaffade Georg Jensens bestick Vivianna har allt som kommer ur mitt kök blivit godare att äta. Till och med de frysta färdigrätterna från Findus. Men, det jag gillar allra mest nuförtiden är soppa. Jag är nämligen kär i skeden. Den är helt ljuvlig att äta med och rekommenderas varmt om du är på jakt efter nya bestick. Finns att köpa på nätet via Dansk Design.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Knirr-Knarr skriver:

  Ah! Bestick, det är väl ändå en fetish i sig. Ja jag säger då bara det! Och dessa var ju faktiskt galet snygga! Men en annan sak jag måste påpeka är dina bilder, fantastiskt ljus och ja, bara fantastiska de med! Stort plus för det!

  Kram

 • Elin skriver:

  Vi har äntligen bestämt vilka bestick vi ska ha hemma och har varit på NK idag och beställt "Copenhagen" av georg jensen. De gör verkligen mycket "vill ha" – saker 🙂

 • Anna Johansson skriver:

  Superfina bestick!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Fin bild på fina bestick. 🙂

 • Anna skriver:

  Jättesnygga 🙂

 • Nilla skriver:

  Är inte kniven lite svårt att hålla i?

 • gert skriver:

  Hej!

  Bra uppslag av bestick, jag är ganska kräsen vad jag stoppar i munnen, men dessa föll mig på leppen, så jag får nog prova dessa. Gillar dina bilder i inläggen.

  Hade mvh gert

 • L. skriver:

  Hej! Kolla in min fotoblogg, värd ett besök:) Tack!

 • Frida skriver:

  Nilla:

  Kniven är inte alls svår att hålla i, tvärtom. Jag gillar den skarpt 😉

 • Axelina skriver:

  Riktigt snygga. Men dyra…

 • Nilla skriver:

  Tack för ditt svar, Frida.

  Jag gillar verkligen stilen på dessa bestick!

  Ha en fin kväll.

 • Proforma skriver:

  Visst är det så att maten smakar olika beroende på besticken! Samma med glas, ju tunnare kant desto godare smakar vinet.

  Sv. Tråkigt att höra, Frida. Skönt att inspirationen är på väg tillbaka, det bådar gott 🙂

  Kram

 • De såg riktigt fina ut! Ha en trevlig kväll!

 • FURNISH.etc skriver:

  Jättefina bestick!

  Trevlig kväll!

 • smäm skriver:

  usch, findus fryslåda 😉 inget jag saknar från sverige direkt. fina bestick dock.

 • Tack för tipset! Vi behöver köpa nya bestick och dessa var ju otroligt snygga!

 • Linda skriver:

  Frida,ar sa underbart att folja dig, speciellt nar jag inte finns pa hemma plan.Har visat din blogg for mina vanner har i Israel och de ar alla eld och lagor.Lite tungjobbat att oversatta allt bara……..Undrar om du kan tipsa mig om bra bloggar pa engelska?!

 • Malin Vänersborg skriver:

  Vi önskade och fick "Copenhagen" i förlovningspresent. Gillar dem enormt mycket! Visst gör besticken mycket. Min lilla tjej har Vivianna som barnbestick, doppresent, det är inte nådigt om vi andra råkar låna en sked el så till t ex upplägg;-)

 • Å, de var vackra! Kul med nåt som är både strikt och mjukt i formen. Och skeden SER verkligen ut att vara god att äta med. 🙂

 • DET STÄMMER VAD DU SKRIVER !!! VACKRA BESTICK PÅ BILDEN. SKREV SJÄLV ETT INLÄGG OM ATT GOD MAT "KRÄVER" SNYGG SERVIS FÖR NÅGRA DAGAR SEDAN. KÖPTE SJÄLV NYA FINBESTICK FÖR ETT TAG SEDAN, OCH DET GJORDE SKILLNAD NÄR MAN ÅT !!!!

  HA EN BRA DAG, KRAM DESAJNA !!!

 • Ingela skriver:

  Världens bästa bestick!! Vår son fick barnvarianten i doppresent och de klår alla andra barnbestick som passerat genom huset. Synd bara att han fyllt 6 år nu och inte använder dem längre.

 • Lina skriver:

  ah de var verkligen snygga! skeden ser god ut. jag har en gammal silversked som jag alltid äter soppa med, lägger sig så bra i munnen. jag tänkte fråga dig, minns jag rätt om jag minns att du bad om att få tips om loppsar o annat i somras? jag o sambon ska ut på biltur om knappa månaden och behöver tips, du råkar inte ha en lista sammanställd?

 • Susanne skriver:

  Håller med dig! Besticken gör stor skillnad….

  kram Susanne

 • Lizaloop skriver:

  Riktigt snygga!

  Maken har fått bestick från jobbet ( i 2 år och kommer nog att få mer i fortsättningen) i julklapp och de är oxå supersnygga och har en häftig vinkling, men han får ju bara 4 knivar och 4 gafflar åt gången så efter 2 år har vi endast 8 knivar och 8 gafflar, å det dummaste är att det finns inte ett endaste spår av märke på vem tillverkaren är, för då hade man ju kunna köpat resten själv…

  ja de är då tillfälligt utlånade nu, men jag kanske ska fårga på bloggen sen om någon vet tillverkaren, för det blir då åtminstode roligare att äta med fina bestick!!!

 • dahlarna skriver:

  Vad härligt djup skeden ser ut! Och jag gillar att skaftet är lite böjt (upphäjt från bordet när den ligger ner). Kanske borde provköpa en sked… KRAM!

 • Camilla skriver:

  Hej Frida! Angående ditt blogginlägg den 13 februari,Torkelssons Möbelmässa,tavla där "I Like boring things" har du en susning om man kan införskaffa den på något sätt?!Skulle bli jätteglad för ett svar?!/Camilla

 • Inspirera Mera skriver:

  Det såg riktigt fin och härlig ut!

  Kram Sandra

 • Daniel skriver:

  Bra att den e så djup så att det kommer mycket på sleven när man äter soppe!

 • underbar bild! du som har bra koll frida, har du tips på hur jag smartast gör om en liten tv/soffa/sideboard del, avgränsad med träspalje och snedvägg, till en öppen garderobsdel? ska snart på ikea och har klart för mig att jag behöver en klädställning på hjul, men annars oklart.. så svårt 🙂

 • jessica skriver:

  Hej frida, efter mycket jobb och slit har jag nu äntligen gjort min egna formgivning och design utav "bokstäver". Du som har koll på inredning och så vidare, tycker jag borde kolla in dessa på min blogg. Och kanske om jag har tur göra en beställning 🙂

  Homemade heter min formgivning!.

  ser fram emot lite sponsring. kram jessica

 • Mia skriver:

  Ja, jättesnygga bestick, men priset var förstås häftigt också!

 • Skönt Hemma skriver:

  Jättesnygga bestick! Men det som slog mig mest var dina snygga fotografier i det här och tidigare inlägg. Du är ju en rikgtig proffsfotograf!

  Trevlig kväll!

 • De är helt underbara. Jag har haft mina i ett par år nu. Bloggade om deras förträfflighet i maj 2007. När jag berättade på jobbet att jag köpt vardagsbestick för så mycket pengar trodde de inte att jag var klok. Därför plockade jag med mig en sked och tvingade alla att prova hur skönt skeden ligger i munnen. Det är ju en ren njutning att sakta dra ut skeden ur munnen. Den avlutande "snirpen" är så skön;-) Skeden liksom bara slinker ut ur munnen, det är så att man blir lyrisk.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.